Ako se ne varam, ima u Hgspotu.
Ako se ne varam, ima u Hgspotu.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
nema toga, gledal sam danas... ubiti kolko sam gledal Ve-mil ima najviše creativovih u ponudi... ako se ne varam...
evo danas sam se malo raspitival po dučanima u zgu, i nitko nezna kad će stići taj Creative Zen Vision:M...
Jedan zaposlenik, nije bitan dućan ali je ugledan, mi je rekao da kvaliteta ide sljedećim redoslijedom: iPod, iRiver, creative... pa ostalo
Što drugi misle o tome???
Sad je bi rekel da je taj Creative Zen Vision:M kvalitetniji od iPod 30GB iz nekih razloga:
-iPod ima 64k boja ekran, Creative 262k
-iPod ima 12h baterija za muziku i 2h za video, dok Creative 14-15h zvuk i 4h video
-Creative ima diktafon
... ima još par sitnica koje su meni bitne, možda nekima ne
-jedino iPod je tanji, ali ako je već takva veličina onda je tih 10mm više manje nebitno...
Creative Zen Sleek Photo, 20GB (2355 kn)
Kvaliteta je drukcija stvar od mogucnosti uredaja. Na oba plana ne bi stavio iPod na prvo mjesto.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks