Nema druge, negom uzeti kabel koji je dosao uz graficku i na drugom kraju skinuti s -video i nastaviti cinc ili skart, posto mi tv ima samo ta dva !
Mozda i uspijem, jos samo kad bi mi neko rekao koje zice tacno treba da spojim ???
![]()
![]()
Nema druge, negom uzeti kabel koji je dosao uz graficku i na drugom kraju skinuti s -video i nastaviti cinc ili skart, posto mi tv ima samo ta dva !
Mozda i uspijem, jos samo kad bi mi neko rekao koje zice tacno treba da spojim ???
![]()
![]()
Kakav S-video imaš? Nešto sam malo šoblao i skužio da postoje 2 vrste, 4 i 7 pinski konektori. Navodno 4-pinski S-Video izlazi niti ne pružaju color output. Neznam, to sam pročitao na drugim forumima a sada je li istina....
Možda bi bilo najbolje da si to spojiš VGA-SCART i finito.
Ovaj koji imam je 4-pinski ( barem mislim, ima 4 iglice), dok ovaj sto je dosao uz graficku je 7-pinski. Problem je sto je taj kabal uz graficku s-video na obe strane, a tv ima cinc i skart. Kako mislis vga - scart, na vga izlazu mi je monitor, ostaje mi samo jos s-video i dvi ??Izvorno postao observer
Zna li neko kako se spajaju zice sa ovog 7-piskog s-video kabla na scart ??
Pogledaj si na ovoj stranici http://www.cicoandcico.com/articles_...ideo-scart.php ako je to to, ima ih još mnogo na webu.
A što se tiče VGA, hebiga ja imam laptop pa mi je VGA slobodan za spajanje. Nisam siguran ali mislim i da postoji razdjelnik za VGA na tržištu.
Bookmarks