Ma samo si trebo stisnut da ju nećeš formatirati... Formatiraj ju u mobitelu, i to ti je to...
Eto kupio ja danas MMC RS DV od 256mb, formatirao je u telefonu i radi sve super bez problema, pokusao na nju sa citacem da prebacim neke fileove sa kompa i nece, pise kao treba formatirati karticu i kad stisnem da je formatira pise kartica ne moze biti formatirana, zna li neko ucemu je stos, da li je do citaca ili do cega, normalno je citao one obicne MMC od 32mb, moze li se to kako rijesiti?![]()
Ma samo si trebo stisnut da ju nećeš formatirati... Formatiraj ju u mobitelu, i to ti je to...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
možda zato što je ta dual votage, pa ne odgovara čitać, ili ne, koji sam ja konj..Izvorno postao Ićo
![]()
I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL
Jesi probao formatirat karticu na kompu preko čitača, moralo bi radit
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Pa pošto je Dula voltage, komp nebi trebao imati nikakvih problema da "skuži" karticu...Izvorno postao azzaman77
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nema veze dal je Dv il ne sve jedno mora ocitati. A stavi karticu u mobitel i formatiraj u njemu i sve ti bu šljakalo.Izvorno postao azzaman77
Tak sam i ja formatirao karticu preko čitaća na kompu i onda mi je mob nije prepoznavao. ja sam na svojoj 6680 nokiji išao na Alate i pod Memoriju i automatski kad uđeš tamo te pita dal želiš format.
...reci koji je proizvođač kartice...Izvorno postao IvanD
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pise "takeMS" mislim da je to proizvodjac.
Formatirao sam ja nju u mobitelu i radi ona super, preko bluetootha saljem aplikacije i sve se uredno instaliraju, ali eto nece preko citca a bilo bi mi lakse za prebacivanje vecih fileova.
Jednostavno kad sam pokusavao da je formatiram na kompu iskace upozorenje da kartica ne moze biti formatirana, prije toga naravno trazi da se formatira.
Probaj s ovim programom formatirat karticu
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Bookmarks