Moja stara je kupila masažer(preko 4000kn) pa je crko i jedva je uspjela ih uloviti za garanciju,a nakon godine dana su opet došli u uvjerili je da uzme novi model,a stari će kao uzeti pod račun.Naravno stari su uzeli,ali se nisu uopće javljali za novi model.
Izvjesnog Antonija iz GRS-a sam morao nekoliko puta nazivati i prijetiti pa se čini da će za koji dan ipak vratiti stari model.
Ljudi ne kupujte ta sranja jer ih po trgovačkim centrima ima puno jeftinije i ako crkne neće vam biti žao.To su varalice i lopovi!
Ugovor se može raskinuti,ali treba strpljenja,stalno ih nazivati i zaprijetiti koji puta.
Ha ha ha, al mislim stvarno onda ljudi imaju novaca, 4500 kn za masazer, jednostavnom racunicom, to vam je 45 masaza po 1h od profesionalca (u grubo) koji vam dodje doma i izmasira vas.
Tako je meni lik iz Zeptera pokusao uvaljati sudje za 3000 eura, taman kad je cuo da se selim u novi stan, reko momak, da imam 3k eura viska, mislis li da bi kupovao sudje ili jacuzzi kadu + projektor + 5.1 sustav + platno
Bookmarks