Evo sony je u mom vlasnistvu pa da napisem mini receniju ak ce neko ko ja imat dilema...

ZVUK: meni odlican cak i kroz ove sonyijeve jeftine slusalice, cim sam dosao doma stavio Dream theater-another day i rastopio se (od zvuka). tu bi dao peticu.

FUNKCIONALNOST: velika petica- sve jednostavno lagano za upravljati, biranje pjesama po izvodjacu,albumu itd... E sad onaj famozni softver za prebacivanje pjesama meni je ok, ocekivao sam nest puno gore kak se pricalo. uglavnom nemijenjam cesto pjesme na mp3 playeru (u zadnjih godinu dana slusanje muzike mi se svodi na jedan bend) pa na mene ne utjece puno tja softver.

512mb ima moj i meni je dovoljno al ak nekom treba vise ima od 1gb za 100kn vise pa...

DIZAJN: eto nekog it pali, pa cu reci da je vrlo simpatican i meni lijep (lijepsi od ipoda) a velicine paketica orbita to je meni dosta bitno da mi ne zauzima puno mjesta dzepu a to sam i dobio.

BATERIJA: brzo se puni (nekih sat vremena) sto je meni se cini nesto brze nego kod konkurencije, a kolko dugo drzi jos nemogu reci...

eto da kazem da sam zadovoljan odabirom jer sam dobio mali funkcionalan mp3 player kakav sam i htio bez raznih sranja koja mi netrebaju tipa FM radio, diktafon, ekran u boji, preglednik slika (to mi je nes najgluplje na mp3plejerima) itd..