Nemoguće da je tipka zaključana. Može se dogoditi da ti ju je blokirao neki program kojeg si instalirao. Pokušaj izvaditi mmc, resetieati mob i vidjeti radi li tipka. Drugo, možda je komadić prašine ušao iza tipke.
trebam pomoć, koliko bi bio popravak i tko mi to može popraviti na 6600, ne radi crvena tipka i ako je zaključana koliko bi koštalo otkodiravanje.. jako mi je hitno..![]()
Zadnji uredio azzaman77 : 17-05-2006 u 14:28
I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL
Nemoguće da je tipka zaključana. Može se dogoditi da ti ju je blokirao neki program kojeg si instalirao. Pokušaj izvaditi mmc, resetieati mob i vidjeti radi li tipka. Drugo, možda je komadić prašine ušao iza tipke.
Čovjeka muči pokvarena tipka i usput ga zanima kolko dođe otključavanje moba![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
damned, nisam ni mislio na tipku nego cijeli mob je zaključan na 091 ili 098, a tipka za prekid poziva šteka.. mislim da je netko na forumu već imao sličan problem i to sa više tipki, pa je nekako popravio..
ovo za otkodiravanje sam naveo kao opciju ukoliko mi netko tipku može popraviti, da ga i otkodira, iako nisam još siguran na kojoj je mreži..
zbilja mi je hitno, da znam da li da uzmem mob u takvom stanju..
I'd like to know till TONIGHT !!!
i još me sitno zanima, jeli moguče da joj baterija traje 3 dana? u najgorem slučaju je to samo dan ja mislim..
i na kojoj su one inače mreži kako su se prodavale, zaključane na 91 ili 98, ili free za sve mreže..
baš bi ga htjeo uzeti ali me ove sitnice muće..
Meni na SX-u traju 4 dana kad ne igram super marija i kad ne pravim zajebancije s mobom
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
jel ima kakvih rješenja?? za moj problem tipke i otkodiravanja, ali da se isplati..
...i mene crvena tipka zeza, a rastavljanje i češćenje nije pomoglo... pomiri se s time...Izvorno postao azzaman77
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ne znam dal ovo funkcionira kod 6600 (nisam imao takvih problema sa svojom) ali riješilo je istovjetan problem na jednoj motoroli.
Bijela folija ispod koje su kontakti tipkovnice bi se trebala moći razlijepiti, sami kontakti su izvedeni kao tanki bakreni sloj (mali krug i "obruč" oko njega na jednom sloju i konus na drugom). Trebalo bi očistit taj bakrene slojeve, a ako se ne osjeti klik stisnut centar konusnog dijela prema van (ne previše).
na kraju sve zalijepite kako je i bilo i voila.
Ovo je funkcioniralo na motoroli, ne vjerujem da 6600 ima neku NASA tehnologiju što se same tipkovnice tiče pa probajte.
thanks 4 help, ali odustao sam od tog moba..
Bookmarks