n93 ima predobru kameru sa snimanje 30fps..bolje nego moj fotic ima 24fps al je opet odlicna slika
n93 ima predobru kameru sa snimanje 30fps..bolje nego moj fotic ima 24fps al je opet odlicna slika
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
...znaš koja ti je razlika između 24 i 30 fps - u tome što ovaj drugi zauzima više mjesta...Izvorno postao Qwasy6
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
...a ne dobiješ baš toliko kvalitetu... Uostalom N93 još nije izašla...
30 fps ima i moj w900,samo što će n93 imati bolju rezu,ali kao štoje drug mile reko,daleko je to od dvd kvalitete
Mislim, ja sam u njamanju ruku razočaran videom sa N93, s obzirom na navedene specifikacije. Ali trebaće pričekati konačnu verziju moba da bi se bilo što govorilo.
Što se tiče trenutnih modela na europskom tržištu, K750 i N90 imaju zasad najbolje kamere. N80, koiliko sam vidio, postignut je napredak u odnosu na N70, ali ni blizu N90 i/ili K750.
ne postoji sansa da na mobitelu gledamo video u dvd kvaliteti,bar jos neko vrijeme.![]()
Da, barem još godinu, dvije. Ali ovdje nije bilo riječi o DVD kvaliteti, nego o "DVD-like" kvaliteti. Problem je što je to "shit-like" kvaliteta.Izvorno postao zmija
Izvorno postao zmija
w200i-prvi mob koji podrzava HDSPA-brzina kao dsl
on ima DBDM cip koji omogucuje istodobnu komunikaciju preko GSM UMTS i HSDPA.telefon moze primati TV program preko dmb tehnologije te prikazivati filmove dvd kvalitete koje ce primat preko HSDPA mreze.vec je izaso u koreji
Da, izasao je taj mob u Koreji, ali ne mozes ocekivati gledanje filmova na njemu. Pa ipak je to uredjaj sa 320*240 rezolucijom s nekih 6 cm sirine ekrana, nije bas raj za oci za gledanje filmova. Naravno, podrzava on prijem TV programa, ali koja je stvarna korist od toga?
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
samo je steta sto takvi telefoni nikad ne dolaze u evropu,kao sto nece ni model samsunga sa kamerom od 10mp.Izvorno postao sonyck
Bookmarks