ne postoji sansa da na mobitelu gledamo video u dvd kvaliteti,bar jos neko vrijeme.![]()
Mislim, ja sam u njamanju ruku razočaran videom sa N93, s obzirom na navedene specifikacije. Ali trebaće pričekati konačnu verziju moba da bi se bilo što govorilo.
Što se tiče trenutnih modela na europskom tržištu, K750 i N90 imaju zasad najbolje kamere. N80, koiliko sam vidio, postignut je napredak u odnosu na N70, ali ni blizu N90 i/ili K750.
ne postoji sansa da na mobitelu gledamo video u dvd kvaliteti,bar jos neko vrijeme.![]()
Da, barem još godinu, dvije. Ali ovdje nije bilo riječi o DVD kvaliteti, nego o "DVD-like" kvaliteti. Problem je što je to "shit-like" kvaliteta.Izvorno postao zmija
Izvorno postao zmija
w200i-prvi mob koji podrzava HDSPA-brzina kao dsl
on ima DBDM cip koji omogucuje istodobnu komunikaciju preko GSM UMTS i HSDPA.telefon moze primati TV program preko dmb tehnologije te prikazivati filmove dvd kvalitete koje ce primat preko HSDPA mreze.vec je izaso u koreji
Da, izasao je taj mob u Koreji, ali ne mozes ocekivati gledanje filmova na njemu. Pa ipak je to uredjaj sa 320*240 rezolucijom s nekih 6 cm sirine ekrana, nije bas raj za oci za gledanje filmova. Naravno, podrzava on prijem TV programa, ali koja je stvarna korist od toga?
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
po tome nikad nece biti moguce napraviti mob koji je dobar za gledanje tv,zato sto su ekrani pre mali
Pa nece, svi proizvodjaci se trude napraviti sto vecu plazmu i sto veci lcd, a mi bi sad gledali ultra kvalitetne filmove i tv program na ekranu dijagonale 2".
Meni je to mali paradoks, htjeli bi visoku kvalitetu filma, a na maloj povrsini.
Ne vidim svrhu gledanja tv programa na mobitelu.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
ima svrhe bar za neke
Svrha je ubit vrijeme dok čekaš kod zubara... I onda kad završiš i trebaš si nazvat starog da dođe po tebe, baterija je prazna...![]()
samo je steta sto takvi telefoni nikad ne dolaze u evropu,kao sto nece ni model samsunga sa kamerom od 10mp.Izvorno postao sonyck
pa kada dodu takvi mobovi bit ce i jaca baterijaIzvorno postao frish-KI
Misliš? Već se par godina na symbian telefonima mogu gledati video fajlovi, a i u najjačim modelima iz N serije su nekakve bijedne baterije koje bi jedan film od sat i pol pocuclao bez problema... Trebat će tu neka novija tehnologija da bi baterije bile jače i izdržljivije, a ne deblje od današnjih...
...a da se vratite na temu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pardon, pardon... vidio sam raspravu o veličini displaya i samo se nadovezao... Nisam ni primjetio naslov teme...
Quic Pic 530 zasad najbolja kamera među Siemensima.
Bookmarks