Nakon 25 pregleda ovog posta ne vjerujem da nitko baš ništa ne zna.
Dajte ljudi link, nešto - bilo što.
Znam da je star telefon, no molim Vas da mi kažete kako vidjeti koji je u njemu trenutačni SW i gdje skinuti svježiji sa HR podrškom? Naime telefon pokazuje da ima poruke u njemu samom ili na SIM kartici - dok ih ustvari nema.
Mislim da ću riješiti problem ako ga prefleshiram.
Hvala unaprijed.
MAY THE DREAMFORCE BE WITH YOU!
Nakon 25 pregleda ovog posta ne vjerujem da nitko baš ništa ne zna.
Dajte ljudi link, nešto - bilo što.
nosi ga u servis, na crno ili u ovlašteni, naprave ti to ljudi za 50-ak kuna, a ovako ga još možeš i sje**..Izvorno postao freon
I WAS UNCOOL BEFORE UNCOOL WAS COOL
Vidi, ja sam u Skopju. Bio sam u nekoliko servisa za mobilce i tražio kabel, njega nemaju - pa di češ očekivati još da ga i poprave. I inače ja sam oduvijek sam svoj majstor, najbolje popravljam sam.
Bio bi zahvalan na nekom linku za SW, drivere, flash na HR jeziku.
Inače telefon radi, samo nije u stanju primati poruke i kad izvadiš bateriju sam sve postavke resetira na neke tvorničke.
Ne kužim kako ga uopće misliš flashirati bez kabla.
Mislim da bi preko googla trebao naći fw.
bez kabela ništa!Izvorno postao freon
napominjem da je Panasonic jedini aparat koji ako zezneš flashanje, nema više popravaka preko kabela, samo skidati eeprom van i upisivati brute načinom preko programatora....
ja sam te mobitele radio sa kabelom od 87-ice. Taj isti ide i na 92, 93, 87...
Kabel ću nabaviti ili napraviti. Vidite ljudi meni EEPROM-ovi i flashevi i te stavi nisu strane - s time radim svaki dan. ARM CPU core i Pic - Atmel i ostalo. To je moj svjet.
Sa mobilcima sam se davno bavio i prestao - prebacio sam se u svjet Satelitske televizije.![]()
Znači ja Vas molim dajte mi linkove ili nešto - uputite me gdje ima HR flash za Panasonic GD67 i pripadajući programi.
Ako nema takovih podataka - jednostavno recite mi - Nema odustani i gotovo.
P.S.
Svaka komunikacija sa flashevima i EEPROM-ovima u ovoj tehnologiji se vrši preko JTAG protokola![]()
točno.Izvorno postao freon
ako hoćeš biti faca počni sa Atmegom, to je ono što je baza za GSM servis.
Što se ARMa tiče, on je već godinama standard u mobitelima, a čisto sumnjam da ćeš u assembleru pisati core za njega, tim više jer pretpostavljam nemaš ni loadere za njega.
imam flash za GD, ali samo za infinity box. vidi s čim misliš flashat, pa mi javi, pa ću vidjeti mogu li konvertirati
@freon, pošto sam dobio info da si ozbiljan čovjek, dat ću ti file za flash, ali upozoravam te da je vrlo riskantno, iako imaš iskustva, molim te da budeš pažljiv, ne želim da spališ mobitel...
download
Hvala lijepo na fileu!
Inače ja sam ATmega odavno prevazišao - sad sam na AT90SC3232C/CS ili AT90SC6464C/CS - security smard card.
Naravno da ću biti pažljiv, ipak to je ženin mobilac![]()
![]()
![]()
Samo da priupitam prije nego flashiram mobilac - taj file ima HR jezik???
Ako nekome treba - imam i PC SW za upgrade, te full flash kao i jezični pack.
Bookmarks