Kako poslati midi fajlove prek bluetooth-a, probao sam instalirati par verzija ringtone studia al niti jedna ne uspije poslati. Ako netko zna provjerenu verziju istog ili nekog drugog programa koji radi kako treba na tom mobitelu molim da napiše.
Kako poslati midi fajlove prek bluetooth-a, probao sam instalirati par verzija ringtone studia al niti jedna ne uspije poslati. Ako netko zna provjerenu verziju istog ili nekog drugog programa koji radi kako treba na tom mobitelu molim da napiše.
a zašto jednostavno ne označiškoje midi fajlove hoćeš poslat, desni klik-send to-bluetooth device, i tu nađeš svoju 6600. i program za takve stvari je Nokia PC Suite.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
evo, uz vukijev prijedlog, probaj pronači ovo:
FileManager.N6600.Support.v1.0-XiMPDA.exe
Nismo se razumjeli! Sa 6600 na neki drugi mob prek bluetooth-a nemreš poslat midi fajl bez programa kao npr. ringtone studio ili sl. pa me zanima točno koji i koja verzija.Izvorno postao zerobravo
Jesi probao sa FXexplorer-om? Mislim da se sa njime može...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ili preimenuj file.midi u recimo fle.txt, pošalješ nekome i nek ta druga osoba kojoj si poslao preimenuje natrag u .midi
Neradi ni preko Fexplorera v.1.12b, ustvari kad preimenujem u txt ide ali kakva je svrha kad nemaju svi smartphone da mogu opet vratit u midi kad im pošaljem. Koji je uopće razlog zbog čega Symbian nemože poslat midi file? A onaj FileManager.N6600.Support.v1.0-XiMPDA.exe nemogu nigdje iskopat pa ako ima tko neki program koji sigurno radi na tom mob-u molim nek mi pošalje na slavko.r.ka(makni ovo)@gmail.com. Hvala!
Bookmarks