Jel ima netko ovu matičnu i jel uspio otkriti na koju duminu radi ono da možeš puštati glazbeni CD kad ti komp nije uključen, nisam siguran kako se točno to zove (nešto Music) ?
Jel ima netko ovu matičnu i jel uspio otkriti na koju duminu radi ono da možeš puštati glazbeni CD kad ti komp nije uključen, nisam siguran kako se točno to zove (nešto Music) ?
Clarke's Third Law:
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic."
Uključiš si tu stvar u biosu i onda pogledaj manual...
kaže ti da moraš staviti audio CD u cdrom ili koji vec opticki drive imaš... te ti mora biti optički drive spojen sa onim audio kablom na matičnu...
onda prikopčavaš slušalice odozada na matičnu, a ako nemaš taj kabel za prikopčati zvučnu i optički uređaj, onda svoje slušalice ili zvučnike prikopčaj direktno u 3,5mm audio jack na optičkom uređaju...
pokretanje pjesama se vrši sa F5-F8 tipkama ( mislim) to provjeri u manualu...
![]()
ugodno je slušati glazbu dok instaliraš doze... ( ak imaš dva optička )
ja smatram da je jedino to korisnost ove opcije...
Onaj kabal sam iskopcao iz DVD-ROMa i ukopcao u TV karticu. E sad, imam još jedan takav utor na matičnoj pored ovoga (po sjecanju), jel mogu u njega drugim kablom povezati zvučnu i optički ?
Clarke's Third Law:
na optićkom imaš samo jedan utor za taj kabrel... kako mislis ustekati dva kabla?
Ne, nisi me skontao. Na matičnoj (koliko se sjecam) imam dva takva ulaza za kabal. Jel onda može jedan u optički, a drugi u TVtuner ? Ako onaj drugi ulaz služi za to, jer mislim da izgledaju isto.
Clarke's Third Law:
Bookmarks