Iz ovoga gore vidim da tebi treba ovo drugo.Izvorno postao Fras84
Ako imaš nove tarife, onda će ti odbit od 150, 100KN. Ako imaš stare, onda će ti to biti dodatno, mislim da je u tome fora
Iz ovoga gore vidim da tebi treba ovo drugo.Izvorno postao Fras84
Ako imaš nove tarife, onda će ti odbit od 150, 100KN. Ako imaš stare, onda će ti to biti dodatno, mislim da je u tome fora
Mijenjati 5000 bodova (iliti kuna) za 100 kuna popusta? Baš mi i nije neki deal... Radije si uzmem nešto iz njihove ponude, pa makar imalo cijan boju...
Ma ja kod njih ne uzimam ništa, mobitele uvijek kupujem ili u VIP-u (ako nisi zaključani) ili u Mobisu.
A 100 kuna popusta na račun bi mi dobro došlo jer mi je račun uvijek oko 400 kuna.
Brzo ja skupim nove bodove, plaćam račun trajnim nalogom preko T-mobile American Express kartice pa dobivam duple bodove.
A statusni se bodovi skupljaju neovisno mijenjam li ih za nešto.
Pa sta te briga jel popust na 150-100 ili 150+100 ako su ti racuni oko 400kn, svejedno ces platit 300knIzvorno postao Fras84
Bodovi ti se nadodaju!! Znaci platis svoju tarifu 150 kn i jos ti oni nadodaju tih 100 koje hoces.
Znam jer sam i ja imao tarifu 150 i zamijenio sam bodove za 50 kn i to su mi nadodali,a platio sam 150 kn plus radijska naravno.
Zato što se nadam da ću ovaj mjesec imati manji račun pa da mi onda još odbiju 100 kuna:-)
Ali nema veze, kako god, vidjet ću kad mi stigne račun.
![]()
Zadnji uredio Fras84 : 28-05-2006 u 19:48
Bookmarks