Kasniš samo oko 3 godine... nije greda..ne![]()
Opet dolaze topliji dani, pa malo obnovimo temu![]()
Kasniš samo oko 3 godine... nije greda..ne![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
nema veze što kasni
dobra je tema
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
a ja čitam temu i spominje se MEDVEDGRAD loool kao ima jesta za sve bem ti sunce skoro sam kvoo to da koji klinac! zimus sam živio u blizini i znam kolko je to malo
![]()
a alaj bi ovo bila dobra probala da sma komenirao poststar 3 godine hahha!
mama ti sestra!
Je da je tema antikvitet, ali grad je sve šugaviji. Nažalost
Jedino pošteno gdje se može ići je "Blato" (vis-a-vis Traume) na gem, konjačić ili hmeljušu.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Zagreb nije shugav![]()
![]()
daj malo cijenite svoje..
dobro 10,8 nikad nema ljudi sta sad .
znam grad (otok bolje rečeno) na kojem bih htio bit ove godine 10.8![]()
pa eto ponovno se počelo nešto događati u zagrebu, na moje sveopće veselje... dolaze topliji dani i odmah sve živne, pa tako i ja. malo sam se rasteretila s obvezama i nadam se da ću u nadolazećim vikendima partijati do ludilaaaaa
za početak ovaj vikend tvornica. slijedi tartit, pa gotan... pcccc.. ma super super![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
lijepo![]()
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
a mene moji Goričani i Purgeri stalno zovu da kad ću se vratit...da čvara nije ista bez mene.......![]()
a fakat mi fale frendovi izbacivači(ako neko ide tamo obavzno da kaže ŠKOTU(onom velikom čelavom škotu) da ga je FABER pozdravio
)pa žene....uf!svaki petak i subota druga dok se nisam skrasio! pa na kraju pobjego od nje na jug hahahha!
pa moji frendovi.. pa gađanje gradskih cajki sa ganom za pejntboli još svakojake splaćine ispred narodnjačkih klubova!
pa promrzla pijana jutra....tramvaji....fakin bosanci i dalmoši kojima nismo davali mirapaa....kina kazališta! e nema di nisam bio i šta nisam radio! iskoristio sam pola godine hebenog života u Zagrebu
a štaš!
Vjerujte imate sve što mnogi gradovi u HRV nemaju........ fali vam samo more...ali kad sam od Zagreba za Rijeku vozio možda nekih sat i pol....tak da mislim da vam ni toga ne fali...
vjerujte u Dubrovniku nije ništa bolje ...čak je puuuno puuuno gore....od nekih kontinentalnih gradova.
Poznam vaš grad još puno puno prije dok sam i živio kod cure jedno vrijeme....jednostavno nije moj grad ali ja ga obožavam!(ali ipak moj Osijek mi je draži!)
mama ti sestra!
e vidi teme jeba te...... pa dajte, da čujemo, šta radite? ja evo čekam 27. još jedan poslić, ne daju mi da idem kući... i čekam neku rekonstrukciju stana. i moram na prokletu bolnicu sutra(sorry wb) to već čekam tjedan dana, i zabetoniran sam u zagrebu. pa sad se malo psihički pripremam. i tražim onu temu o jogurtu i šofer-šajbi, al ju ne mog nać. eto, toliko za sad.
evo čekam da se otisnem na more.... do tada moram mirovati, štedit pare... a to mi baš ne uspijeva![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
..pa kao prvo nije sugav vite da nas englezi fale,a drugo radim pa kaj![]()
U 'bemti, dobra temaIzvorno postao zerobravo
No nemrem ju niti ja naći, čudno, ako ju je wb zbrisao čut će me .... :bunny:
evo, wb je našao naslov teme, no nema je, google ju je indeksirao, al teme više nemaIzvorno postao gog
EDIT: cenzura by wb
prošla su ta vremena. ja sam čuo priče, ne bi valjalo tak šta nastavit, sad ima puno ljudi, nije to to više![]()
Zadnji uredio whiteboy : 25-07-2006 u 20:02
Nisam je ja izbrisao, mislim da je to učinio netko pametniji...Izvorno postao gog
Baš sam je i ja jučer tražio, no izgleda da je stvarno bye-bye...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Zašto to brisati, zašto cenzuriraš zb-a?![]()
Kad tutlek ne zna kaj je za forum, a kaj je bilo rečeno pod private.
Ne trebaju svi sve znati...![]()
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
sramota ga može bit.... ja bi ga bano da se mene pitaIzvorno postao whiteboy
![]()
Aj sad lijepo da čujemo i mi ostali o čemu se to tu to događa i dešava glede javnog reda, mira, čudoređa te saobraćaja?
Ajmo, istinu na sunce!!
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Pazi ti da ne bi dobio jogurta po šajbi...Izvorno postao BlueDevil
![]()
ew sad sam se pošteno nasmijaoIzvorno postao whiteboy
![]()
![]()
Evo sta se desava kada se u Puli otvara novi ducan
http://regionalexpress.hr/site/more/...d-u-pitarellu/
Tko rano rani, zajebo je pjetla
...??? wth ???...odakle ovo izvuče, majko moja......
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Iz arhive,nema smisla dizati novu temu kada imamo staru.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Bookmarks