Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 71

Hybrid View

Najčlan 2009. Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger Second Class250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    S10e
    Operater
    A1
    Godina
    33
    Bodovi
    50.075
    Nivo
    54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Bodovi: 50.075, Nivo: 54
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SPlayer

Nakon korištenja VLC, prešao sam na SPlayer.
    I oduševio me.
    Mislili bi player k'o player...
    Ali, ovaj me iznenadio nekim sitnicama koje nisam vidio kod drugih.
    Program je jako lijepo dizajniran, minimalistički, tako da odmah odaje dojam brzine, optimiziranosti i jednostavnosti.
    Uglavnom, da prijeđem na stvar.
    Pišem sa stajališta prosječnog korisnika (pošto drugo stajalište nemam ), ako vam trebaju neke napredne funkcije- ja ih vjerojatno ne koristim pa ne bih znao ništa napisati o njima.
    Program je malo na kineskom, ali da se skinuti engleska verzija- da vas to ne obeshrabri.

Prednosti:
    - program ne zauzima puno resursa
    - dobro je dizajniran (na W7 ona prozirnost) s minimalizmom na umu
    - brz je i optimiziran
    - automatski nalazi prijevode/ titlove/ podnaslove
    - nastavlja gdje ste stali nakon bilo čega
    - naravno, ne zahtijeva dodatne codece

Mane:
    nisam našao

Da objasnim.
    Prve tri stvari (i zadnja) vjerujem da ne zahtijevaju objašnjenje.

Automatski nalazi prijevod (kada pokrenete neki film)..
    Meni je našao skoro za svaki film koji sam gledao engleski prijevod, a uglavnom sam ih "kupovao" sa tpb.
    Našao sam i ovako prijevode za njih (na opensubtitles i sličnim stranicama), ali ljepše je ovako kada on automatski nađe onaj koji paše (i sve u pozadini da ne ometa ).
    Ako se ipak desi mali pomak, ili vama paše da iz titlova saznate radnju prije likova- na glavnoj "traci" imate jednostavno podešavanje kašnjenja/ ranjenja titlova.
    Ne znam ima li neki drugi program koji to nalazi (vjerojatno ima), ali mi se dopada.

Automatski nastavlja nakon bilo čega.
    Znači, pokrenete jedan film- pogledate do pola, pokrenete drugi- pogledate jedan dio, pokrenete treći film- opet jedan dio pogledate i ugasite.
    Sada kada ponovno pokrenete prvi (ili drugi ili treći ili...) film, program ga nastavlja od tamo gdje ste stali.
    Čak i kada ugasite kompjuter i ponovno upalite- prepozna gdje ste stali sa gledanjem (ja sam probao sa 3 filma).
    Mene je to očaralo
    Prije sam zapisivao gdje sam stao, ako bih morao gasiti kompjuter uslijed gledanja- ali sada nema problema

Svaka preporuka za program.
    Postoji i portable verzija, ako ne želite instalirati a htjeli bi probati.

Soluto

Ubrzavanje podizanja sustava na transparentan način.
    Da, vjerojatno svi znate gasiti nepotrebne procese preko msconfig.exe, ali ovo je meni ljepši način.
    Instalirate program, ugasite kompjuter i pri sljedećem pokretanju program vam izbaci detaljnu statistiku koji program dodaje koliko vremena podizanju sustava.
    Također je super dizajniran program i jednostavan je za korištenje.
    Pokazuje programe u tri kategorije- sigurni za maknuti (tj. treba ih maknuti), za napredne korisnike i oni koji su esencijalni i ne smiju se micati.
    Tako da ne možete nešto trajno zeznuti.
    Znači, vidite da vam Chrome "zauzima" 2 sekunde, možete odabrati da se uopće ne podiže sa sustavom (već da ga sami palite kada vam zatreba) ili da se ne podiže automatski sa sustavom (i tako produljuje samo podizanje) već da se upali (zajedno sa ostalim programima koje ste tako namjestili) neko vrijeme nakon podizanja- kada je kompjuter "pri punoj snazi".
    Sve se to prikazuje u funkcionalnom sučelju i čak imate i grafove koji vam pokazuju koliko kraće se sada sistem podiže.

Također, prikazuje preporuke i opise programa.
    Daje opis čemu služi program i u kojem slučaju bi se trebao pokretati sa sustavom, i (makar je to još u razvojnoj fazi- pošto je noviji program, pa nema za sve) pokazuje grafikon kako su drugi korisnici postupili (kao kod Comodo- a).

Eto, da preporučim nešto malo
    ˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs

2. 'Hvala' kažu:

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Programi za skidanje glazbe
    By Boobo-oobo in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 50
    Posljednji post: 16-09-2010, 17:00
  2. Odgovora: 0
    Posljednji post: 06-02-2006, 19:21
  3. S65v => S65 - koji programi?
    By //Wild-Boy\\ in forum Siemensi X6x i X7x
    Odgovora: 25