U opcijama svih image viewera to konkretno nisam vidio. Zato,kad zatrebam takvo nešto,u besplatnom i meni najdražem Faststone image vieweru imam opciju "zoom" na željenu veličinu,zatim idem na edit i na crop board. Tamo odsječem šta mi treba i spremim kao novu sliku.
OT: Da usput nabacim jedan program koji me je neki dan spasio. Mob mi je bio prazan tj. na rubu da se ugasi. Naravno,ugasio se je nakon nekog vremena s tim da nisam ništa radio na njemu. Kad se je ugasio,nakon možda 5 minuta izvadio sam bateriju i ubacio drugu (imam dvije iste,originalne i kad sam daleko od kuće bez punjača,ponesem i drugu...). Upalio sam mob i izleti mi poruka "blank SD card" i nemam pristupa ničemu na njoj niti s nekog drugog moba već imam opciju za formatiranje i ništa više...Ista stvar i doma na računalu...
Ništa, formatiram memorijsku i nakon toga s programom koji se zove "Pandora recovery" spasim sve do zadnje bobe s kartice koja je nakon formatiranja opet proradila. Program je također besplatan pa ga ovom prilikom svima preporučujem koji imaju problem sličan mome jer vjerujem da vraća podatke i s čvrstih diskova a ne samo s memorijskih kartica.![]()

Ista stvar i doma na računalu...
Odgovori uz citat
Bookmarks