Koje u 99% slučaja uzrokuje sama milicija svojim nestručnim i primitivnim ponašanjem !Izvorno postao dubrava
A ko za sebe misli da je rasist a podržava crnce u dinamu i plješče im, taj baš i nema previše u glavi.
Inače više manje ok post.
Joj daj ne seri molim te...Izvorno postao PhytoSculpt
Ti se bojiš nereda, a svi oni ljudi koji na tekme furaju klince, sinove, mlađu braću i sestre, oni se ne boje. A ima ih itekako !
A čim si se dotako te famozne engleske jasno je ko dan da nemaš blage veze kakvo je stanje kod njih. Al glavno da se uspoređujemo s engleskom, pa tak piše u novinama ******...
Koje u 99% slučaja uzrokuje sama milicija svojim nestručnim i primitivnim ponašanjem !Izvorno postao dubrava
A ko za sebe misli da je rasist a podržava crnce u dinamu i plješče im, taj baš i nema previše u glavi.
Inače više manje ok post.
čitao sam na indexu da ga je netko iz dr. njem. lige došao gledati(debelog), i da je već lik na poluvremenu rekao,pa zakaj sam dolazio,nema tu niš za nas....![]()
Prvo, nauči se civilizirano razgovarati, jer sudeći po tvojoj prvoj rečenici nisi niti ti na nekoj višoj evolucijskoj razini...Izvorno postao member
Osim toga, puno ljudi se boji nereda i zato ne dolaze na utakmice...bio sam jedanput na tekmi Bayerna i Borussie i to je takav užitak, počevši od nogometa, navijača i općenito cijele atmosfere...ovo kod nas je katastrofa i to više nema veze sa sportom...
Englesku sam namjerno spomenuo...istina, kod njih se zna dogoditi poneki izgred (čak i sa gorim posljedicama nego kod nas), ali kod nas se to događa na svakoj utakmici...osim toga, u Engleskoj su kazne takve da ak napraviš i najmanju glupost, nadrapat ćeš ko sivi dok su kod nas kazne ko da ih ni nema...eventualno nekog privedu, malo ga ispitaju i to je to...a to kaj je taj isti čovjek 2 sata prije bacao po nekom stolce i kamenje iz čistog bijesa i frustracije jer nisu ostvareni neki njegovi ideali, to nikom ništa...
Bom Chicka WahWah
Gledaj razgovaram se kako vani tako i ovdje, to je tako i amen. Nečemo tu glumit ono kaj nismo jel tako?
Jednostavno moram tak reagirat kad fakat lupaš bezveze...
Baš kod njih se tučnjave događaju na SVAKOJ jebenoj tekmi, dok a kod nas skoro nikad ! Zato nam i je navijačka scena (ako je uopče i možemo tako nazvat) nikakva!. Pošto tek svaki peti klub ima navijače a neki si i međusobno ližu šupak pa opet ništa od rivalstva...Englesku sam namjerno spomenuo...istina, kod njih se zna dogoditi poneki izgred (čak i sa gorim posljedicama nego kod nas), ali kod nas se to događa na svakoj utakmici
A sad ajde ti meni navedi barem po jedan primjer za svaku utakmicu di se desi incident ? Molim te, kad se več tako praviš pametan...
Istina, al zato se skoro svi neredi obave daleko od kamera ! Iako se dosta toga i zabilježi, tako da svake sezone englezi izdaju po dvd s tučnjavama huligana.osim toga, u Engleskoj su kazne takve da ak napraviš i najmanju glupost, nadrapat ćeš ko sivi
Očito da si jako slabo upučen o toj temi a puno pametuješ !dok su kod nas kazne ko da ih ni nema...eventualno nekog privedu, malo ga ispitaju i to je to...
Ja baš i nevidim da ovdje na forumu pišem o stvarima koje neznam, rađe čitam kaj drugi o tome imaju za napisat, ili pitam jer ni to nije sramota.
Al kaj ja znam...nisam ti ja na nekoj visokoj evolucijskoj razini !
da malo rezimiramo što ste sve rekli
kranjčar nije zaslužio ići u njemačku svojom igrom, dok su da silva i vugrinec to zaslužili
bošnjak i još nekolicina idu u njemačku zato jer im je menađer đikić, al on nije medijski eksponiran i za to se ne zna tako puno
o neredima na našim stadionima ne možete pričati jer kad ste zadnji put bili na nekoj tekmi hrvatske lige
jeste vidli šta je jučer bilo u švicarskoj?
neredi u 90. minuti jer su ovi zabili gol i osvojili prvenstvo
ne znam tko je igrao, ali kad sam vidio kako igrač mlati navijača dok ovaj na podu beživotno leži, nije mi ništa bilo jasno
potražite malo na interntu slike fajtova s utakmice feyenorda i ajaxa
prije par tekmi u neredima je ubije ajaxpv vođa huligana
pogledajte grčku ligu i vječiti derbi panathinakos i olympiakos
navijači ta dva kluba se međusobno ubijaju ama baš na svim sportovima
pogledajte rusku i ukrajinsku ligu
na derbijima uvijek bude mrtvih
ja nisam vidio da je u subotu ikome tko je bio na sjeveru pala vlas s glave (mislim za sjever dolje)
bilo je dosta cura i male djece i ništa im se nije dogodilo
na trgu se mali od jedno 8-9 godina kupao sa ekipom u manduševcu dok mu je stara držala obleku da je ne smoči
nemojte pričati o stvarima koje ne razumijete
a za vikanje cici mislim da je zaslužio i puno više nego mu se vikalo
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
mamic nije najsposobniji nego najbogatiji covjek u dinamu(i usput voli taj klub) i zato je dinamo ovakav. e kad bi hajduk imo jednog mamica i mi bi se borili za naslov.btw prosle godine su dinamovci tjerali mamica iz kluba a sad mu lizu jaja.Izvorno postao flOorKilla
Stovise.cak i je i on sam rekao da ce otici iz Dinama.pravi mutikasa i smutljivac![]()
ja jedino mislim da je vugrinec zasluzio mjesto a da silva nije neophodan zato sto imamo puno bolje napadace pored kojih on nebih imao minutažu.
Zanimljivo...znači kad jednog dana nađeš posao ili kad odeš u crkvu, onda se isto tak razgovaraš, pa zakaj bi i tam glumio ono kaj nisi...ova izjava je malo bezveze, al OK...Izvorno postao member
Kaj se tiče zadnje tekme Dinamo-Hajduk, nije bilo izgreda iz razloga jer niti jedan klub nisu imali šta za izgubiti niti za dobiti, tako da nije bilo potreba za povišenim tenzijama...
OK, nisam nikad bio neki navijač, visio po svakoj utakmici ili nekaj slično...
Samo hoću reći da kao neutralac, najobičniji građanin ove zemlje smatram da čari sporta nisu u vrijeđanju, tučnjavi ili bilo kojoj vrsti vandalizma, jer se na taj način samo odmaže klubu za koji se navija...za svaku bengalku koju bace navijači, posljedice snosi njihov klub, a time im se ničime ne pomaže...
No hard feelings![]()
Bom Chicka WahWah
Izvorno postao dubrava
Normalni ljudi se boje doć na stadion zbog ljudi poput tebe, koji svoje osobne frustracije liječe primitivnim ispadima i maltretiranjem ljudi na stadionu, oko njega i u cijelom gradu poslije utakmice.
Takvima bi bilo bolje da srede svoj život i da si nađu i druge stvari za veselje u životu, a ne samo maltretiranje ljudi i razbijanje i oblokavanje po stadionima.
Testis unnus, testis nullus!
dobro, ja nisam nikad dozivio da me neko maltretirao il tak nes... odakle ti to. oblokavanje da, to je normalno. nisam cest gost maksimira ali jos nikad dozivio niti vidio sranja na tekmi ni oko stadiona. ili sam mozda uvijek u pravo vrijeme na pravom mjestu![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Izvorno postao marko6630
ljudi koji na tekme idu da bi nekog ili nešto razbili nisu navijači
takvima najčešće navijanje dosadi čim napune 18.
ja sam od ove godine počeo ići na gostovanja i nijedno se sranje nije dogodilo
osim u velikoj kad je murija išla izbacit neke navijače dinama sa tribine za mirnie gledatelje
dečke su izbacili samo zato jer su na toj tribini objesil transparent
većinu takvih slučajeva zakuhaju drotovi koji nemaju završenu srednju školu, ali misli da je faca jer na sebi ima onaj oklop, značku i pendrek
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
A koliko navijača ima završenu srednju školu?Izvorno postao bbbrljo
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Gospodo, mamić je idiot hercegovački ili bosanski (kakav god da je) i nije ništa drugo osim mafijaša, pijanca i na ljestvici evolucije je ispod amebe.Što se tiče Kranjčara jr., on je svoj poziv zaslužio utakmicama u repki ! U Hajduku nije mogao napraviti nešto više od ovoga što je. Da mi je vidjeti što bi Dinamo napravio da je imao Hajdukovu postavu i umjesto Nike i Pletikose Da Silvu i Turinu - ono što i Hajduk - JEDVA ušao u Ligu za ostanak.Što se tiče "navijača" tj. huligana koji se moraju oblokati da bi uživali u navijanju i utakmici - to samo govori dosta o njima ! Tko je shvatio, shvatio.
Clarke's Third Law:
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic."
jeste vidjeli novi izgred mamica,zabranio butini da trenira sa repkom na stadionu(protest protiv nepozivanja da silve) sad jadan covjek trenira na zagrebackom stadionu.
ma to je bolesno,...sta mu jadan covjek skrivio da ga tako izdvaja..jao..![]()
ja neznam sta cico glumi time sta nije da silvu i vugrineca pozvao,ali valjda on zna najboljekad ispadnemo odmah u prvom krugu bit cemu zao sta je zvao ono svoje ljeno krme a ne da silvu i vugrineca..
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Izvorno postao nagy_os
hah ovo je istina
a ja mislio da samo ja to mislim
uostalom , evo link
http://www.iskon.hr/kultura/page/200...1/0486006.html
Vitez je legenda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a sta ce rec moze se samo pokrit usimaBez riječi i komentara ostao je i gradonačelnik Milan Bandić,![]()
začudio bi se koliko navijača ima završen fakultet, a ne samo srednju školuIzvorno postao whiteboy
Sad sam se sjetio jedne Mjenjačnice, koja je bila dosta davno na telki, ali znam da se radilo o nekaj o navijačima...i intervjuiraju nekog navijača i piše mu ispod imena "23god., penzioner"...a i brijem da je istina![]()
![]()
![]()
Bom Chicka WahWah
a sve mi je to malo cudno. U mojih 20 godina zivota, vecina navijaca koje znam, problematicni su i losi su u skoli, a ovdje ispada da je to manjina...Izvorno postao bbbrljo
to i je manjina, ali mnogo se ljudi povede za tim da mu u masi niko ništa ne možeIzvorno postao coma_zgb
a tebi sam već u nekoj temi rekao da ti likovi kaj sad razbijaju i prave se važni navijanje ostave do 18.
A ti si latentni rasist.Izvorno postao nagy_os
Ako je idiot, kakve to veze ima sa njegovim podrijetlom?
Jel možda impliciraš da su svi hrecegovci i bosanci idioti?
Testis unnus, testis nullus!
opet ostaje da oni razbijaju, koga briga jel to direktno njihova inicijativa ili su se poveli za nekim. takodjer me nije briga dali decko koji radi sranja ima 18 ili 35 godina i ako ima manje od 18 dali ce on prestati sa tim uskoro, bitno je da on trnuto radi sranja. kada on prestane biti ''navijac'' doci ce drugi maloljetnik koji ce zamijeniti njegovo mjesto...Izvorno postao bbbrljo
i da razjasnimo sta su za mene navijaci. tko ide na utakmicu ide navijati, znaci navijac je
ovo potpisujemIzvorno postao bbbrljo
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks