Niko zeznuo Hajduk
ma nije niko zeznuo kad je hajduk sam po sebi sranje.nemaju nego dva dobra igraca(pletikosa i niko). kako ce onda igrati dobar nogomet?
Niko zeznuo Hajduk
ma nije niko zeznuo kad je hajduk sam po sebi sranje.nemaju nego dva dobra igraca(pletikosa i niko). kako ce onda igrati dobar nogomet?
" Di je moj jedini dom , di srce mi je cjelo ,di mi imocka krv u žilama teče VRELO "
BMW M5
pa sto onda sto je Mamic takav kakav jest... mene niti malo ne smeta, dapace!
mozemo i moramo bit sretni sto imam takve ljude kao Mamic, Bandic... ekipa je zakon.
ni(t)ko kranjcar..... ok mozda on ima nekakav talenat i zelim mu srecu u buducnosti. al neznam na kojoj osnovi tvrdis (i bilo tko drugi) da je bolji od Eduarda Da Silve.
osim toga dudu je sa Bosnjakom najbolji strjelac HNL-a. i ima poteze kakve mali kranjcar moze sanjat.. a mozda jednom bude naucil.
ma... pa zelim ja da nauci.. da postane sto bolji, da imam pravog igraca za repku.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
da...eduarda ne pozove u germaniju a onog svog teleceg sina pozove a opce je poznato da je niko tako traljav i spor i debeo i da nemre loptu ni puknuti a kamoli pogoditi gol
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrr
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
čitao sam na indexu da ga je netko iz dr. njem. lige došao gledati(debelog), i da je već lik na poluvremenu rekao,pa zakaj sam dolazio,nema tu niš za nas....![]()
Bookmarks