Ja bi ti preporućija K750i
zbog toga što je bolji meni od nokinog, te se bolje osjećaš uz njega,
a evo ti usporedbe.....
http://www.mobilnisvet.com/compare.php?a=671&b=668&c=
Ja bi ti preporućija K750i
zbog toga što je bolji meni od nokinog, te se bolje osjećaš uz njega,
a evo ti usporedbe.....
http://www.mobilnisvet.com/compare.php?a=671&b=668&c=
Ula la, jupi je, život mi gre na boje o kako son oplovi koko škoja jabuke...
Kvaliteta izrade je na strani Nokije, sve ostalo SE, al taj joystick me ubija u pojam...
SE definitivno.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
SE je bolji izbor,ali niti 6230i nije za baciti.jedino smeta sto je prilicno dugo na trzistu.
Heh, dosad nitko nije bio za nokiu heh. Hm,mislim da cu uzet onda SE, iako su im cijene preko oglasnika gotovo jednake... jedino zbog cega se dvoumim uzet SE je joystick, al ....hm....
Trenutno koristim Nokiu 6230i i mobitel je predobar...ne znam kakav je K750i, ali ja sam s Nokijom jako zadovoljan...istina, K750i je funkcionalno bolji mobitel dok je Nokia puno kvalitetnija...
Bez obzira kaj imam 6230i, mislim da bih ipak uzeo K750i...
Bom Chicka WahWah
...a čuj, ako naiđeš na takav, hebiga onda... jedan od forumaša je imao takvog, malo-malo mu je bio na popravku, i prodao ga je... zatim je uzeo Nokiu (neki symbian, ne znam točno koji) i nije mu sjeo te vratio se ponovno na SE ... čuj, stvar je sada koliko ti je stalo da uzmeš taj mob... ja sam npr. obećao sam sebi da ću kupit 6600 kad je izašao i evo, nakon skoro 3 godine u mojim je rukama bez obzira što je zastario...Izvorno postao nick_753
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
iako preferiram njoke definitivno uzmi k750i. puuuuuno bolji mob. kamera, autofokus, ekran...
lol a tko toIzvorno postao Eminem
![]()
da, k750 mi je bio non stop na popravku, ali sam vjerovatno nekog strganog ugrabio. Nokia mi bas nije nesto sjela, zbog symbiana i velicine. Sad sam trenutno u potrazi za Sony Ericssonom ili necim drugim. Nije bitno, treba mi nesto za male novce dok ne skupim za W810. On mi se cini kao K750 sa popravljenim (poboljsanim) joystickom. Iako je meni K750 bio savrsen mob, jedino mu je mana taj joystick, W810 je onda jos savrseniji. Sad da se vratimo na temu. Ako mislis uzimati K750, OBAVEZNO sa pisanom EM garancijom, jel nikad ne znas hoces li dograbiti neki neispravni kao i ja. Ako imas vise novaca ili hoces pricekati malo dok padne cijena, uzmi W810
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks