Nemogu se odlucit između ta dva mobitela. Nekako mi je bolja mozda nokia, neznam, molim vase misljenje koji i zasto, i koj se vise isplati kupiti jer cu ubrzo kupovat ( najvj preko oglasnika )
Nemogu se odlucit između ta dva mobitela. Nekako mi je bolja mozda nokia, neznam, molim vase misljenje koji i zasto, i koj se vise isplati kupiti jer cu ubrzo kupovat ( najvj preko oglasnika )
k750 bez razmišljanja...
bolji zaslon,puno bolja kamera,softwear...uglavnom rekoa bi da je sve na strani k750 osim edge koji nokia podržava,a ti nečeš koristiti...
znači nemoj razmišljat,nego trk kupiti...![]()
Krivo. 6230i ima veću rezoluciju zaslona, a to je jedino bitno kod određivanja kvalitete.Izvorno postao smogovac
Evo ti link pa sam procijeni 'tehnikalije'. Da ja biram, uzeo bih k750.
Testis unnus, testis nullus!
Koji mobitel si do sada koristio?
6230i je odličan mob, ali je polako vrijeme gazi. SE k750i je bolji izbor- osobito fotić (2 megapix s autofokusom), mogućnost updatea najnovijeg firmwarea direktno putem weba... Nedostaci- a jedino joystick koji može zaštekati iako nije pravilo.
Možda k750 bi bio bolji izbor.
slazem se za k750 da bi bio bolji , koliko god da mi je nokia draga .
Iako sam ljubitelj nokie u ovom bi slučaju ipak uzeo SE, ipak je bolji![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
potpisujem ovo...Izvorno postao rage99
E da, nitko nije spomenuo da k750 ima radio sa RDS-om, i dobar "program" za slušanje mp3-ca
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
..znaci vecina je za se.Pa koliko sam procitala ljudi su jako zadovoljni s K750i tak da je to i moj odabir!!
Ja ti preporučujem SE K750i,ja ga imam 3 mjeseca,i nemam problema,ni sa mobitelom ni sa joystickom.![]()
ma imao sam SE T630 i BUM. NE RADI. Otidem u DM pitam sta ne radi, a meni tip da je to neki bug od SE-a, da se to jako rijetko dogodi ali da se ipak dogodi, i mob moze u smece, a uzeo sam ga kad je bio novi novi (preko 2000) i joystick tako jebeno steka maa, otada vise ne preferiram SE. A za nokiu nisam cuo nitijednu primjedbu, osim sta nema flash
Izgleda da nisi imao sreće pri kuplji, ali to se može dogodit svakom mobitelu ne tako često ali desi seIzvorno postao nick_753
ako je u pitanju neki bug to se da riješit
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
...na kraju bi najbolje bilo kad bi mogao nekako isprobati oba moba, bar ih upalit i vidjet razliku u izgledu, softwareu i ekranu... onda ćeš donekle znati koji ti više odgovara...Izvorno postao nick_753
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
mislim da je k750 prehvaljen mob sto se tice kamere i ostalih stvari a nokia je pouzdana i gotovo nepokvarljiva a kod k750 ce se s vremenom pokvarit joystic i gledo sam slike od 6230 i veoma su dobre
ja mislim da nije prehvaljena, bar sto se tice kamere, jer mislim da je glupo uopce raspravljat vise o tome....davno se zakljucilo da im trenutno mozda najbolju kameru na trzistu.......i definitivno bolju od 6230iIzvorno postao sonyck
cvita
6230i je stvarno ok,ali vrijeme je gazi.mnogi se zale na k750,ali je npr. nemam problema.Izvorno postao sonyck
nije jos al bude(nisam vidovit ali to su cinjenice nažalost)
ja bi 6230i, nepoderiv mob...ima mi ga šogor več godinu dana, razgovara strašno puno na njega i dere ga ali se neda mob!
Bookmarks