...a da kupiš digitalnu kameruIzvorno postao Mate_Balota
...
Postoji li ikoji digitalac koji kompresira video dok ga snima.![]()
Zbilja nema smisla kada snimam 640 x 480, 30FPS clip i za 15min napunim 1GB karticu!
To me zbilja frustrira, jer volim snimati.
Dakle, znate li neki kvalitetniji (minimalno 320 x 240, 25FPS) digitalac koji bi na 1GB karticu snimio bar 60min materijala?
...a da kupiš digitalnu kameruIzvorno postao Mate_Balota
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Koliko je meni poznato, trenutno nema, barem ne na nasem trzistu, digitalnoga foto aparata, koji bi mogao ciniti komprimiranje videa nakon ili za vrijeme snimanja.Izvorno postao Mate_Balota
Ipak govorimo o foto aparatima.
Ako imas potrebu i zelju za duljim snimanjima videa, mozda doista ne bi bilo lose da razmislis o kupnji kamere!![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Slažem se sa odgovorima, mislim da bi trebao uzeti kameru.
Ali ako si se baš odlučio za fotoaparat onda mislim da bolje od sony-a ne budeš prošao po tom pitanju.
Nemam previše iskustva s njima ali koliko sam vidio najbolje odrađuju posao koji im ti želiš zadati (neka me ispravi itko ako griješim).
Evo ovaj momčina S600 ima snimanje na onoj maloj rezoluciji, pa mi to ne smeta. Bez ikakve kartice može ccs 30 min![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Sony W-30 ima snimanje u VGA@30fps u slabijoj kvaliteti i onda na 512MB ide cca. 22min (u max kvaliteti kod istih postavki ide oko 6 i pol minuta)
...pa svi Sony digitalci imaju isti način snimanja, istu kompresiju i isti kapacitet na iste kartice... stoga, ne mora se za svaki Sonyev digitalac navodit posebne spec. ...
Kako covjek i rece! Mislim da Sony - jev movie mod u njihovim digitalnim foto aparatima definitivno u vrhu ponude.Izvorno postao observer
Manje vise svaki Sony novijega datuma ima slicne opcije pri odabiru rezolucije i kvalitete movie clipova. Ako ti je prihvatljivo da srucis razoluciju, mozes i na 512 MB dobiti movie clip respektabilnoga trajanja!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Hvala na informacijama. Čini mi se da je ipak na redu kupovina kamere,heh.![]()
...u biti, možeš ostavit na 640x480, ali smanjit broj frameova na 15 pa će se trajanje udvostručit...Izvorno postao Bimbi
Bookmarks