Ali ZASTO?
O moj boze, zasto se ne zabrane ovi free forumi![]()
Ali ZASTO?
O moj boze, zasto se ne zabrane ovi free forumi![]()
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
I kaj je genijalno about it?
BEZ VEZE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
WOOW, super..
ako niste akužili, to su uglavnom djeca do 12 godina koja se žele okusit kao moderatori. ništa čudno.
bože mili..
svi članovi su zapravo moderatori..
svaka im čast..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
lol još jedan dječji forum...
možda se vole međusobno moderirat...
Seriously?
Najgori forum koji sam vidio do sad.
Što tebi ima posebno u njemu???
netko reče ovdje negdje nja forumu:
Zašto svaki prosječan internet korisnik hoće da ima vlastiti forum???
Nemam pojma
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Ma trebalo bi dodati u pravila ovoga foruma:
Nema otvarannja tema o svojim forumima. Tako bi se rijesio problem barem nama ovdje na forumu. Ovo bi mogli staviti kao prijedlog.
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
potpuno se slazem!!!!Izvorno postao John Frusciante
cvita
Mislim da ovaj forum neće opstat pa ima takvih foruma mali miljon
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
...ma ne treba, ipak mislim da se s tim forumima ne može dostići popularnost ovoga, a kamoli ga ugrozitiIzvorno postao John Frusciante
... tako neka djeca nastave otvarat iako neće ništa postići, osim zadovoljstva da konačno neki forum mogu moderirat
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
e eminem, bar si ti ljudina, daj zatvori ovo, molim te. vjerojatno i u ime ostalih kojima je ovo već preko glave.
pa uvijek imaš opciju da ne klikneš na link... niti da gledaš u ovu temuIzvorno postao zerobravo
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Seriously?
HAHHAHHAAHHA neznam kada sam se ovako zadnji put smijao. Ovaj forum treba posjecati samo radi postova ovoga tipa iz Beograda![]()
ko je veći idiot - rojs il ovaj lik???
e moj prijatelj zorica je jednom isao ulicom gdje su radnici nesto radili po sahtovima, i tako idem ja s njim ulicom i pricamo o marici i kako su joj dobre sise narasle, kad odjednom on upade u crnu rupu.... Shocked
slomio je nogu i lekari su ga izvlacili sat i po iz crne jame, tako da gledajte kuda gazite jer nikad ne znate kad ce vas te jame zaskociti
ne patim, jedino kada me ljudi jebavaju zato sto sam srbin.......ja sve osim tehna i narodnjaka. a ne volim ni one me(n)talce koji vriste i rezu si zileA registrirati cu se na forum samo da citam ove njegove postove.ovako, imam jedan problem.
komputer mi se u zadnje vrijeme stalno rusi, i drugar mi je rekao da je to zato jer se pregrijava i rekao mi je da kupim ventilator.
e sad, ja imam doma jedan stolni ventilator sto je ujna slađana donijeli u stan kad je bilo ljeto, pa me zanima jel ce taj biti dobar, i ako da, kako da ga montiram u kutiju.
evo ovako otprilike izgleda, samo je ujnin tamno crveni:
http://www.comparestoreprices.co.uk/...an-12-inch.jpg
E ovaj zadnji komentar (ventiljator) je pre lud![]()
![]()
![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
e jel ovo moguće, pa lik stvarno opravdava svoj nagon; ujna slađana; sigurno ima i strica radovana, ujaka stanislava i strinu milunku.....
forum je netko bio hakirao sad je sve u normali
U! Fala na infou!![]()
lool ovo sa ventilatorom mu je zakon !,ali malo je previse tih foruma,uclani se u jedan koji je vec super i sudjeluj
![]()
Bookmarks