Koji ventilator pitanje je sada, na procesoru, na matičnoj, na grafičkoj, na kućištu (može ih biti i više)...?![]()
Koji ventilator pitanje je sada, na procesoru, na matičnoj, na grafičkoj, na kućištu (može ih biti i više)...?![]()
Evo ovako...
decibeli su logaritamska jedinica, te 3Db je u biti razlika od x2 u volumenu...
evo što hoću reći, a mislim da sam ovdje negdje već napisao:
23Db ventilator je duplo glasniji od 20Db ventilatora....
Zadnji uredio fly::nan : 25-05-2006 u 22:22
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Može biti svašta, ja sam stavljao pasivni cooler na matičnu, Zalmana na grafičku, smanjivao voltažu na ventovima na kućištu na 7V i mijenjao napajanje za Tagana
Jedino još nisam vent od proca zamijenio, no zadovoljan sam![]()
Dobro, to je box cooler na procu, al opet kojem procu? Koji socket?Izvorno postao fly_nan
e to već izlazi iz okvira mog poznavanja hardvera. trebao bi mi jedan iskusni ferovac da proprčka po mojim socketima![]()
![]()
![]()
ovo je postalo prekomplicirano za menebrijem da ću uzeti ovog Cooler ZALMAN, CNPS 7000B AlCu, (socket A, socket 370, socket 478, socket 754) 184,00... samo i to će biti podhvat: skinuti stari i staviti novi
a valjda ću naći nekog da mi to napravi....
tnx
Kak oćeš, meni je taj cooler smeće. Glasan u 3 pm i na 1400 rpm. Zalman ima dobre baze, al ventovi ništ ne valjaju.
važno da je od bakra i da je rebrastPiše ti u računu kakav imaš procesor... prepiši na papir odnesi u trgovinu i reci da trebaš hladnjak iliti ventilator za taj proc...
riješen problem
Seriously?
e pa sad.... a kaj da kupim?
kupi ventilator... nemoj kupit mrkvu....Izvorno postao fly_nan
velim ti, odi, reci u trgovini za ovaj proc. daš papir, trebam hladnjak od bakra sa tihim ventilatorom....
ja sam svoga nekada platio 80kn... od bakra je tih je i super hladi...
Seriously?
Bookmarks