neznam...![]()
![]()
![]()
neznam...![]()
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Ma bravo, ne znam čemu onda služi metar ili ravnalo, da se češkaš po leđima možda...
ok... moj problem je prebučan ventilator. na šta da obratim pažnju prilikom kupnje? da li da kupujem neke jeftinije ili da odvojim ipak malo više love? trebala bi neki koji se uopće ne čuje. da li takvo nešto postoji?!?![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Koji ventilator pitanje je sada, na procesoru, na matičnoj, na grafičkoj, na kućištu (može ih biti i više)...?![]()
Evo ovako...
decibeli su logaritamska jedinica, te 3Db je u biti razlika od x2 u volumenu...
evo što hoću reći, a mislim da sam ovdje negdje već napisao:
23Db ventilator je duplo glasniji od 20Db ventilatora....
Zadnji uredio fly::nan : 25-05-2006 u 22:22
Može biti svašta, ja sam stavljao pasivni cooler na matičnu, Zalmana na grafičku, smanjivao voltažu na ventovima na kućištu na 7V i mijenjao napajanje za Tagana
Jedino još nisam vent od proca zamijenio, no zadovoljan sam![]()
Dobro, to je box cooler na procu, al opet kojem procu? Koji socket?Izvorno postao fly_nan
e to već izlazi iz okvira mog poznavanja hardvera. trebao bi mi jedan iskusni ferovac da proprčka po mojim socketima![]()
![]()
![]()
ovo je postalo prekomplicirano za menebrijem da ću uzeti ovog Cooler ZALMAN, CNPS 7000B AlCu, (socket A, socket 370, socket 478, socket 754) 184,00... samo i to će biti podhvat: skinuti stari i staviti novi
a valjda ću naći nekog da mi to napravi....
tnx
ZA PROCESOREIzvorno postao fly_nan
http://www.ve-mil.hr/cjenik.aspx?GrupaOznaka=hladnjaci
Glacialtech Igloo 4370 TC, P4 3.2GHz,Prescott 3.4GHz, 18-33dBA 65,10
Glacialtech Igloo 2520, AthXP 3200+ i jače, Dur, Cel, 25dBA 72,25
Malo bolji
http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=7
12885 Cooler THERMALTAKE Fanless 103 CL-P0019 (socket 478, socket 754, socket 939, socket 940) 234,00
10582 Cooler ZALMAN, CNPS 7000B AlCu, (socket A, socket 370, socket 478, socket 754) 184,00
Bookmarks