Nisi navela kako spajaš mob i komp: bluetooth, kabel, infra crveno.
Sto radim krivo? Pokusavam spojiti T630 na komp. Instalirala sam float mobile agent i jos neki my phone i stalno izbacuje da ga ne prepoznaje. Koristim li krivi software ili jednostavno negdje nesto treba kliknuti da proradi?
Thanks!
Nisi navela kako spajaš mob i komp: bluetooth, kabel, infra crveno.
Ma kabel, to sam dobila, nije usb nego onaj obicni (nazovimo ga tako).
Na kojem je COM portu?
Ostrag na kompu je ukljucen, ima onaj ulaz kao graficka, ono sto se zasarafi. Probala sam mijenjati port, ne vrijedi.
Pa znam kak izgleda... Obično je ovaj gornji COM1, a ovaj ispod COM2. Jesi isprobala neku drugu verziju programa?
Koju verziju? u tom je problem, nisam sigurna koristim li uopce dobar program i postoji li neki alternativni program.
Do sada sam imala Samsunga i nisam imala ni priblizno ovoliko problema.
serijski ulaz za komp je to.... probaj u tom programu izmjenit sve COM portove koje imaš na raspolaganju.
Ja trenutno s K700i koristim 2.0.0.19, al radi i s T630 (isprobo na nekoliko mobova).
Kad promijenim port, na trenutak ga prepozna, pokusam uci u phone memory i onda iskoci unexpected error i no connection (ili nesto slicno).
Izvorno postao domy_os
Ta je verzija, ali ne uspijemvam nikako ostvariti vezu moba i kompa.
Probaj ugasit pa upalit mob, nekad pomogne.
Probala. Nista. Kad ukljucim kabel ponovo, na trenutak ga pronadje, izbaci phone memory, kliknem na to, prodje par sekundi i napise: UNable to connect-unexpected error has occured. I to je to.
na my phone ti treba biti odabrani isti COM Port kao na softwareu od kabela.
Serijski kabal ne traži nikakav software.
Software ili ne, ovo sad vec izludjuje. Malo radi, cim hocu uci u phone memory, on izbaci error.
Resenje:
Kad namestas podesavanja za com1 (najverovatnije) stavi brzinu porta na 9600baud. Kabl ne moze brze.. Kod mene radi sve 100%![]()
Probaj namjestiti ovo gore, što je bakisha rekao... Ili probaj maketi taj drugi program, pa raditi samo sa "Float"-om....
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks