Uno question: jel u ovom slučaju obvezna minimalna potrošnja od 48 kn odnosno jel ti naplate 48,00 kn + 12,50 kn svaki mjesec i ako ništa ne razgovaraš ili SMS-aš?
Uno question: jel u ovom slučaju obvezna minimalna potrošnja od 48 kn odnosno jel ti naplate 48,00 kn + 12,50 kn svaki mjesec i ako ništa ne razgovaraš ili SMS-aš?
Nije ovo za mene ...
Izvorno postao tomislav10
samo 0kn! Ali ako kupiš mob onda minimalno 48kn mjesečno
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
kao sto naslov kaze 0kn...ak je broj aktivan platiti ces radijsku frekvenciju i to je to!! min je 12.50kn!Izvorno postao tomislav10
Jel im to kvartalni plan novih korisnika propada?![]()
barem se meni tako čini... 230 osoba u imeniku, 2 tele2 broja... a bilo ih je 3, al je jedan odustao, zbog nedostatka signala...
www.oldiesclan.com
Kvartalni plan je uglavnom ostvaren, a praksa je svih operatera imati akcije za pridobivanje novih korisnika pa ne vidim zasto bi tu Tele2 bio iznimka.
Ja u imeniku imam 10-ak Tele2 brojeva sto nije malo.
ma jasno imam i ja desetak i polako se povecava.vip svoju bazu korisnika gradi sest godina, a t-mobile da ne pricamo.
kod mene bas suprotan trend - dosad je nekoliko ljudi javilo mi da vise ne koriste tele2 .
Jel moguće u toj tarifi birati broj (da imam isti kao i na Vip-u) ili ne?
Bookmarks