kod nula kuna nema nekog obaveznog trajanja..koristis dok ti se svidi...Izvorno postao Boris-RI
Da se vratimo na pretplatu 0 kn.
Jel postoji neki minimalni period korištenja, ili se može prekinuti bez "penala" nakon recimo tri mjeseca?
kod nula kuna nema nekog obaveznog trajanja..koristis dok ti se svidi...Izvorno postao Boris-RI
jel to od 0-24h ili ima vrijeme A i vrijeme B kao kod VIP-a i T-mobila?pozive unutar Tele2 mreže plaćati samo 0,39 kn/minuti, pozive prema drugim mrežama 1,39 kn/minuti, a samo 0,33 kn slanje SMS poruka
Nemaju oni A i B vrijeme...
i pretpostavljao sam s obzirom da nigdje ne pise. tnx
bilo bi bolje kad bi imali.onda bi mogli ponuditi jos nize cijene nocnih razgovora.
mislim da su i ovako dosta niske cijene... neusporedivo manje od VIP i T-mobila, pa neznam cemu u svakoj temi par stranica kako su mogli ovo, ili ono... :bunny:
samo sam rekao da bi bilo jos bolje kad imali i oni A i B tarifu.
Ma je... Bili bi sigurno besplatni...Izvorno postao zmija
da i mobitel bi poslije 7 ili 8h navecer kad pocinje vrijeme b tarife bio neupotrebiv jer bi slucano tada svi telefonirali!!Izvorno postao frish-KI
Taj tele2 izgleda mulja na sve strane.
malo reknu ovo pa se onda ispravi i kažu nismo rekli tako.
Tko je uopće rekao da su sms-ovi kod njih jeftiniji???
Iako ga imam baš i nisam prezadovoljan.
Pa jesu, 33 lipe, kod drugih su 40 tj. 43. Vidim da bi ovdje neki najradje da je sve bespaltno, a i on da bi prigovarali sto ne mogu telefonirati radi zagusenja.
A čuj, klasika... Svako malo se javi neki "nezadovoljni" korisnik kojemu jednostavno niže cijene nisu dovoljne... Nisi zadovoljan? Imaš još dvije mreže na odabir...
bolje da nema...Izvorno postao zmija
da slucajno jos i cekam 19h da obavim poziv od 2 minute
uostalom, cijene su takve da bolje da o takvim stvarima i ne razmisljam
Ma pozivi su u redu, ali na t-mobileu dobivam dodatne kune na račun tako da me poruke izađu jeftinije.
Još me zanima na šta će me prebacit s ove tarife 48 kada mi istekne ugovor.
ma ta tarifa se nudi jos uvijek uz mogucnost potpisivanja ugovora na 18mj i sve dok se nudi nemas beda sljedecih 18 mj poslije toga moze im se sprdnut i ukinut tarifu ili sl a ne vidim razloga!!! U vecini slucajva se ponudi nesto slicno da se moze korisnik zadrzat!!Izvorno postao tbenosic
Poruke mozda ispadnu jeftinije a pozivi???
PotpisujemIzvorno postao Pharcyde
Broj nemožeš birati u ovoj tarifi 0, oni samo ponude 2-3 broja i možeš uzeti ljepšiIzvorno postao JuVe
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
A pozivi na istu mrežu su mi naravno jeftiniji sa croneta, a tele2 nema nitko.Izvorno postao jdabic1
Tele koristim jedino za pozive i poruke na vip.
Ja potpisao, pa kud puklo da puklo![]()
nema veze ako ukinu tarifu.ukinuli su i staru tarifu 85,ali oni koji je imaju,razgovaraju najjeftinije u hrvatskoj.Izvorno postao jdabic1
Izvorno postao jdabic1
E ovako rekli su mi da cu nakon isteka ugovora i prelaska na prepaid morati prijeci na tarifu 1,59/0,59, al nema veze ionako cu onda preci na prepaid. Ne pricam toliko, a cijena poruka je ista jedino ako opet ne bi davali kakav dobar i jeftin mobitel.
Bookmarks