Bakar, silicij, plasika, vitroplast, zlato, kositar i ostalo (ovo su materijali od kojih je u većinom sastavljen mobitel) nisu organske tvari pa ta teorija pada u vodu.Izvorno postao blazzer
Bakar, silicij, plasika, vitroplast, zlato, kositar i ostalo (ovo su materijali od kojih je u većinom sastavljen mobitel) nisu organske tvari pa ta teorija pada u vodu.Izvorno postao blazzer
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ma to sam samo naveo bezveze, jer je bilo u myth bustersima. Isto kažu da kola dobro skida kamenac i hrđu, bolje od svih Wanisha, Purova i Ivana Horvata
Nego nisam baš najbolje razumio kako je odvojen joystick. Ja bih to rastavio i vidio dal se da štogod popraviti u kućnoj radinosti.
PS. A ovo za kolu to je samo šala![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Kad već spominješ, popravak je moguć u kućnoj radinosti uz tri uvjeta. Treba ti lemilica sa dovoljno uskim vrhom (za SMD dijelove) , mirna ruka i dobro oko.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
i tvrda k***Izvorno postao Sljaka
enivej, obična lemilica (ona brza, kaj radi na principu šljusa) je ok za nabrzaka zalemiti. cca 50kn, i umjesto vrha stavi iglu
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ne bi ovo preporučio, mali drhtaj ruke i zaboravi mobitel. Treba lemiti u vrlo uskom prostoru i još uz to u neposrednoj blizini plastike koju nije moguće ukloniti.Izvorno postao V3rt!g(o)
Osim toga i sam joystick je djelomično plastičan i potrebna je stvarno kvalitetna lemilica da se ne napravi veća šteta od koristi.
Samo za stjecanje dojma, ja sam joystick na svom CX70 lemio sa Wellerovom lemnom stanicom i SMD vrhom.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Moj zaključak:
ili prodaj s umanjenom cijenom ili odnesi na servis to ti je zakon
Bookmarks