Pokušat ću prvo sa alkoholom pa ću onda raspitat se za mjenjanje.
Ima li tko link sa slikama za rastavljanje?
Pokušat ću prvo sa alkoholom pa ću onda raspitat se za mjenjanje.
Ima li tko link sa slikama za rastavljanje?
PENIS BONUS PAX IN DOMUS
e moj lipi čovik, a jesan ti napisa da alkohol ne može pomoć. Može ti samo naštetit.
Za rastavljanje trebaš torx broj 5 , kad ukloniš masku, vidiš vijke i dalje nije problem. Ako hoćeš mogu sutra rastaviti svoj CX70 i to slikati pa ti staviti slike.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ajde dobro nemoj se ljutit.Izvorno postao Sljaka
Neću dirat alkohol.Fala ali netribaš rastavljat svoga znat ću i sam ako triba samo odvidat vide.Znači neme mi druge nego prominit joystick.
Ali me zanima ako je cola mogla uć kako alkohol ne može?
PENIS BONUS PAX IN DOMUS
Pa je li ti reko da nije cola nego se joystick odvojio od plocice.Izvorno postao jozo112
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
U redu.Al baš se pokvaria nakon šta je zaliven kolom.Nije ni bitno dobit ću ga za sitne pare i nosat do joystick skroz nerikne pa ću onda razmišljat o popravku.
PENIS BONUS PAX IN DOMUS
E možda je malo off, ali ubacite meso u kolu i ostavite preko noći oa ćete vidjeti
Ja ti predlažem, otvori mobitel, pa vidi kakvo je. Ako se da štogod ručno napravi, ako ne nosi možda do servisera ?????
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Bakar, silicij, plasika, vitroplast, zlato, kositar i ostalo (ovo su materijali od kojih je u većinom sastavljen mobitel) nisu organske tvari pa ta teorija pada u vodu.Izvorno postao blazzer
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks