Jel Zna Neko Jel Se Može Nekako Stavit Lozinka Na c75 da netko nemože uči u poruke ako nezna lozinku molim odgovorite što prije
Jel Zna Neko Jel Se Može Nekako Stavit Lozinka Na c75 da netko nemože uči u poruke ako nezna lozinku molim odgovorite što prije
Kao prvo molim te piši normalno bez nekih egzibicija, drugo dobro došao na forum.
Ne znam sad napamet, ali pogledaj na www.siemensmania.cz pod patches da li ima odgovarajući patch. Osim modela, moraš paziti i na verziju firmware-a. Sam postupak patchanja imaš opisan za Siemens S55, a isti je za sve modele, pa potraži tu temu.
EDIT: nažalost nema patcha na siemensmania, ali pokušaj ga potražiti na drugim stranicama. Imaš temu o linkovima za Siemense.
Zadnji uredio Sljaka : 13-05-2006 u 19:45
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Nema takvog patcha, jedina šansa ti je da pronađeš java aplikaciju koja to radi.
Nažalost, ja neznam da li takva postoji, ali isplati se proGoogle-ati
Patch posoji za dosta modela, pa je za očekivati da će se naći i za C75. Pokušaj se raspitati na gsm-forumu.
Java aplikacija koja bi to radila nije moguća, jer bi se morala vrtjeti u pozadini i imati nadzor nad prijemom poruka kako bi istu stavila na odgovarajuće mjesto zaštićeno lozinkom. Java na mobitelima nije tako moćna.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Upravo tako. Jer bi se jednostavno dugim pritiskom na crvenu tipku ona srušila i onda možeš raditi šta hočeš. Jedino pomoću patcha.
Imate pravo, moja greška.
...ali što ako java aplikacija npr. napravi enkripciju poruka pa se one ne mogu pogledati bez da se uđe u aplikaciju (sa lozinkom ofkors) :bunny:
Bookmarks