Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 33 od 33
    Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=BlueDevil]

A i da napomenem isto tako da iz prve ruke znam kakve su plaće profesora i asistenata, predavača i inog osoblja na fakultetima. Ne svi, naravno, ima i onih s većim plaćama. Ali kad bi prosjek povukli, on je ISPOD prosjeka plaće Grada Zagreba. To 100% znam.
    UOTE]

molim? place na faksu male??? od kud ti to..pa u srednjoj su velike place za tih bjednih 20sati tjedno koje rade i svi ti praznici..u srednjoj jedan prof tjelesnog,ima placu od 5200kn uz 20sati na tjedan a napor..jest da taj prof ima malo vecu placu zbog...ali recimo da ostali imaju oko 4 i vise..al na faksu imaju mnogo vece place..
    bio nekad oglas...

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    May 2003
    Mobitel
    Samsung S22 Ultra
    Operater
    T-Vip2
    Bodovi
    33.109
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.109, Nivo: 44
    Bodovi: 33.109, Nivo: 44
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BD malo si falio s tim prosjekom plaća profesora, oni jako lijepo maste brke sa svojih tekućih :bunny:

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao jay
    BD malo si falio s tim prosjekom plaća profesora, oni jako lijepo maste brke sa svojih tekućih :bunny:
    Ništa nije falija. Moja žena je do danas (ide u Ericsson, fala qurcu) radila na faksu kao znanstveni novak/asistent s magisterijem i plaćom od 5100,00 kuna. Prosječna plaća u Zagrebu je nekih 5300. Moram napomenuti kako tek docent ima nekih 7000 kuna, a da bi postao izvanredni profesor s plaćom od cca 10k kuna, treba mu proći 3/4 životnog vijeka. Stručni suradnik ima plaću tek nešto višu od 4000 kuna, znači manje od državnog prosjeka.

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    47
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.568, Nivo: 63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mala
    mislim da je to sve ipak previse... ja sam daleko od dobrog ucenika a zelimici na faks
    Pa onda se primi knjige i neće biti problema.
    Nemreš razmišljati kako bi ti sad malo se vozikala u Lexusima i partijanala, a da se upad na fax u međuvremenu sredi sam od sebe i da niš ne košta. Nejde to tak, odnosno na žalost još ide, ali ne bi trebalo ići i nadam se da neće.
    No ko što si rekla, ti nećeš imat problema s tim jer će ti roditelji moći to priuštiti, pa si tako i ti sad možeš priuštiti zayebanciju ako ti to roditelji toleriraju, no oni koji žele studirat a da ih netko drug sponzorira (firma, stipendije razne) će morati zagrijati stolac.
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Gazda na Forumu! Postignuća:
    SocialVeteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2003
    Mobitel
    HTC Legend, Sony Ericsson
    Operater
    Vipnet
    Godina
    47
    Bodovi
    68.568
    Nivo
    63
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Drug Mile
    Ništa nije falija. Moja žena je do danas (ide u Ericsson, fala qurcu) radila na faksu kao znanstveni novak/asistent s magisterijem i plaćom od 5100,00 kuna. Prosječna plaća u Zagrebu je nekih 5300. Moram napomenuti kako tek docent ima nekih 7000 kuna, a da bi postao izvanredni profesor s plaćom od cca 10k kuna, treba mu proći 3/4 životnog vijeka. Stručni suradnik ima plaću tek nešto višu od 4000 kuna, znači manje od državnog prosjeka.
    Ma žasu! Cijeli život učiš, radiš ko marva i tek kad prođu 'najbolje godine' imaš kakvu-takvu plaću... koma. I onda tu plaću trošiš na svoje djete i opet nemaš niš.
    A lova ti treba baš kad si mlad.

Ma problem kod nas je u totalno izmjenjenom (izopačenom) sustavu vrijednosti, gdje se gleda tko što ima i koja misica hoda s kojim nogometašem, pa takve gluposti ispunjavaju i novinske stupce, a znanstvenici, učeni ljudi i ostali ''izrod'' se marginalizira. Katastrofa.
    I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
    "...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze

Hardcore forumaš Postignuća:
    3 months registered

Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    8110, T28s, SL45i, 6600
    Operater
    VIPsmart.XCITE
    Godina
    43
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slažem se... ali isto tako, morate priznati da je "studirati" u Hrvatskoj poprilično jeftino... a samo 3,3% studira!

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Jan 2003
    Mobitel
    Puna ladica
    Operater
    T-Vip2
    Godina
    54
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo sad kad već o tome govoriš, ne mogu se ne sjetit kako država daje velike nagrade (novčane) našim vrlim sportašima osvajačima raznih medalja. Nemam ništa protiv toga, ali me boli kad vidim kako naši mladi talenti osvajaju medalje na matematičkim olimpijadama, a državi nije palo na pamet da njih nagradi sa recimo barem pola onog iznosa koji je dodijelila Kostelićima, nogometašima, rukometašima i sl. Mislim da ne treba navoditi razloge za ovakav stav.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    SE W810i
    Operater
    Tele2
    Godina
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao BlueDevil
    Više i visoko školovanje MORA koštat. Ne koliko sad, nego više. I SVI trebaju plaćat. SVI, bez razlike.
    Jedini detalj je tko plaća: ako si dobar učenik, blabla, netko će te sponzorirat: država, budući poslodavac, itd. Banke će davat kredite, koje ćeš vratit kad završiš s faksom. Ali nema besplatnog studiranja, ni za koga.
    ne znam baš koliko će ti plaćat...
    državna stipendija je, recimo manja od školarine koju treba plaćati za faks (500kn/mj).
    još ne znam nikoga koga financira budući poslodavac.
    .
    If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.

Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove