naime,komp mi se ucestalo restartira kad je u stand by,ali ne u radu.u cemu bi mogao biti problem?nedavno sam instalirao nove drivere za graficku pa sam mislio da je to problem,ali nisam siguran.
naime,komp mi se ucestalo restartira kad je u stand by,ali ne u radu.u cemu bi mogao biti problem?nedavno sam instalirao nove drivere za graficku pa sam mislio da je to problem,ali nisam siguran.
Možda te zeza napon u mreži.
Neznam, možda.
ne znam.dogadja se s vremena na vrijeme.dakle,ne stalno.
kak se restarta ima više stvari jel se restarta dok je u stan baju ili tek kad pomakneš miša??? moguče da je napajanje preslabo a moguče je da ti se matična ili procesor pregrijavaju pa zaštita radi svoje...![]()
![]()
![]()
![]()
A KAJ SAD TI GLEDAS�
uglavnom na stand by,,ali sad sam primjetio i u radu,sve cesce.u biosu je temp. normalna(38c).
Ne znam o kojoj se grafickoj radi, ali znao se javljati slican problem, nekada nakon instalacija Omega drivera za clockanje ATI - jevih kartica.Izvorno postao zmija
Ako nije to, onda je tesko ovako pogoditi radi cega se desava navedeno. Trebalo bi istestirati plocu i ram ako kazes da temperatura nije problem!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
6600gt.stavio sam nove drivere i mislim da je to problem jer je prije sve bilo ok.
A šta da ti kažem, ako sumnješ na drivere makni ih pa vidi je li stvar doista u njima. Ako nije javi se na daljnje konzultacije, ako je javi opet.
A daj nam reci koje je napajanje u igri...![]()
neko jeftino 400w.sad sam formatirao hard diskove i defrgmentirao i opet se resetira,a vratio sam i stare drivere.najvjerojatnije cu ga baciti kroz prozor jer me izludjuje!!!!
Bookmarks