Evo baš sam danas kupio svoj četvrti SonyEricsson. kupih D750i
Zasad skroz zadovoljan, samo nikako da mu ispraznim bateriju, a bila je na 50% kad sam kupio mob...
Evo baš sam danas kupio svoj četvrti SonyEricsson. kupih D750i
Zasad skroz zadovoljan, samo nikako da mu ispraznim bateriju, a bila je na 50% kad sam kupio mob...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
1. Sony Ericsson - Zadovoljan, lopovi obili auto i ukrali ga. Malo sam bio zavidan na graficke poruke na nokiama, ali bio sam ponosan na svog ericssona, ipak u zabacenim mjestima ja sam jedini imao signal.
2. Siemens C45 - Djelomično zadovoljan, dijelom nezadovoljan, zbog sporosti.
3 Sony Ericsson - T630, krajnje krajnje, nezadovoljan kvar na kamerici, prekidanje signala u najvaznijim razgovorima (kao da je znao koji su mi pozivi bitni a koji ne bitni), vrlo sporo izvodjenje java aplikacija, vrlo mali izbor mophun aplikacija.
4. Nokia - i tu se prica zavrsava, ne moram nista da govorim osim, da sa nokijom radim ono o cemu sam uvjek sanjao sa ericssonom, telefoniram i saljem poruke.
Na kraju svjestan sam da je ovo samo licno iskustvo.
nijedan![]()
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
ja sam imao t100 legenda mob onda mi je imao naljepše pozadinsko osvjetljenje
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ja sam imao j300 i (3-4 dana)
Jesam li ja lud ili se ova tema zove "Koliko ste puta imali Sony Ericsson", a svi pišu o tome koje su modele imali... WTF!?
T10 (moj prvi mob), Se T610, T630, K700i, D750i i sada W900i.
Odkada sam nabavio prvog SE (T610) ostao sam mu vjeran i mislim da ce tako i ostati! SE rules!
Bookmarks