Mislim da je OK da se smanji granica ali ne baš predrastično, recimo na nekih 300 postova bi bilo OK ili 200 ali da su ti avatari još nekak ograničeni (recimo 50x50 piksela - iako ja ni sad s 1560 postova ne koristim sve piksele)... Ali isto mislim da bi bilo dobro da useri s preko 1000 postova imaju neke (minimalne) benificije - u smislu povećanja avatara, bilo u pikselima ili memoriji (vjerujem da bi ovo prvo bilo bolje za forum (da se ne optereti) jer ima slikica koje su dosta velike a imaju malo kb-a - poput one jockerove). Predlažem pikselizaciju od nekih 80x80. Nakon tog broja (1000) da su svi isti bez obzira ak neko probije granicu od npr. 5000 ili 10k (ili više) postova (jednog lijepog dana
).

)... Ali isto mislim da bi bilo dobro da useri s preko 1000 postova imaju neke (minimalne) benificije - u smislu povećanja avatara, bilo u pikselima ili memoriji (vjerujem da bi ovo prvo bilo bolje za forum (da se ne optereti) jer ima slikica koje su dosta velike a imaju malo kb-a - poput one jockerove). Predlažem pikselizaciju od nekih 80x80. Nakon tog broja (1000) da su svi isti bez obzira ak neko probije granicu od npr. 5000 ili 10k (ili više) postova (jednog lijepog dana
).
Odgovori uz citat
Bookmarks