Pa ocigledno da mma_ucp/dcp nije bio kompatibilan sa tvojim telefonom.Tako da u vecini slucajeva samo ponovno flash-ovanje ti moze pomoci.
Odlucio sam uploadat novi skin MaxOs-X... i tako ja s p2k commanderom napravim folder i uploadam sve potrebne fajlove na mob s p2k tools, no posto skin nije radio kako traba još sam uploadao priložene mma_ucp i mma_dcp u folder s sistemskim fajlovima.
Prije tog sam zaboravio aktivirat skin MaxOS, pa mislim da je došlo do "sukoba" između tih fajlova i trenutnog skina, pa je mob totalno zašteko.
Napravio sam backup starih mma_ucp i mma_dcp, ali ih ne mogu vratiti jer mi p2k više ne prepoznaje mob i sve je totalno zaštekalo!!!
HELP!!! bilo tko!!!
Pa ocigledno da mma_ucp/dcp nije bio kompatibilan sa tvojim telefonom.Tako da u vecini slucajeva samo ponovno flash-ovanje ti moze pomoci.
Da, ak ti ga komp vise ne prepoznaje bojim se da ces morat flashnut. Nije to nis strasno, sve ti je objasnjeno na par mjesta...
Sto napisa BM0021 moras ga vratiti u "normalu" pa onda malo serach skinovi, i sve ce ti biti jasno gde si pogresio, skinner4moto.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
Zahvaljujem svima! Sad samo da još nađem vremena proučit sve te upute...![]()
Evo link, 1. skini si upute: http://bluedevil.info-mob.com/tutorial/v3_guide.rar
2. Skini flash ili monsterpack s iste stranice ili s motomodders.net
3.Napuni bateriju
Sve skupa mozda pol sata posla s proucavanjem uputa...
A ako ti mobitel nece upali i ako blokira cesto. Iskljuci mobitel. pa drzi tipku * i # stisnutu i onda onu za paljenje mobitela. Spoji USB i fleshiraj mobitel
Bookmarks