E sretniče jedan. Svaka čast, čestitam!!!Izvorno postao imatic
![]()
Nema šta, ali zaslužio si ga. Koliko čekanja, koliko traženja... Konačno si ga našao... tj. on je tebe našao, ali nećemo ti sreću umanjivati. Uživaj u mobu!
![]()
E sretniče jedan. Svaka čast, čestitam!!!Izvorno postao imatic
![]()
Nema šta, ali zaslužio si ga. Koliko čekanja, koliko traženja... Konačno si ga našao... tj. on je tebe našao, ali nećemo ti sreću umanjivati. Uživaj u mobu!
![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
puno sreče sa mobom nebuš požalio,ipak je "SE" daleko nenadjebiv od svih na tržištu,i nebih se čudio da oduzme nokiji dobar dio kolača jer su ipak nokije preskupe za naše tržište ali u zadnje vrijeme i ne konkuriraju kvalitetom prema vrhu.
Je, u pravu si. SE za (nevelike) novce koje daš uvijek ponudi odličan uređaj u usporedbi sa ostatkom ponude mobitela. I sva dodatna oprema s njim je na razini aparata, a ne neke male kartice ili loše slušalice. SE rules i ja također mislim da će uskoro oduzeti dobar dio kolača Nokiji.Izvorno postao mrcina
![]()
![]()
da, bio sam negdje tu razmisljao o 6131 i o W810 i sad mi nije zao tih 600 kn sto sam platio vise za W810Izvorno postao DJ DeVelox
![]()
iPhone 5s 16 GB
Ja isto uzeo danas u T-centru w810 i taman bio zadnji![]()
Znam da nije prava tema, ali samo da se nadovežem da sam se malo igrao sa 6131 i mene je recimo mob skroz razočarao. Ekran ima 16 mil. boja, ali izgleda prilično loše, tako da mi se ekran nimalo ne sviđa, kamera je još gora... Sve u svemu mobitel je OK, ali ništa više od toga. Dok je W810 daleko više od čisto ok mobitela.Izvorno postao imatic
Čestitke svima koji su uzeli W810!
![]()
pa daIzvorno postao DJ DeVelox
Jedva sam ga docekao. Sutra cu ga cijelog pregledati i neke fotke staviti
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks