Nadji u imeniku broj telefona od t-mobila u sl. brodu i nazovi i pitaj.Vjerujem da imaju.
Nadji u imeniku broj telefona od t-mobila u sl. brodu i nazovi i pitaj.Vjerujem da imaju.
Evo ja sam sad pokušao naći njihov broj da ih pitam, ali ne mogu naći ni na netu ni na 988 informacijama... Uvijek mi kaže onaj 0800 9000. Imatic, evo ja ću otići do T-Centra pogledati imaju li ga, ali sumnjam jer još 2 T-Mobile shopa u Brodu ga nemaju.Izvorno postao konan1
Uglavnom provjerit ću osobno kod njih, ali to stignem tek popodne.
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Odi tamo preko puta kina.Taj je glavni.
e puno ti hvala. nije mi problem doci do broda, pola sata i 50 kn gorivaIzvorno postao DJ DeVelox
![]()
iPhone 5s 16 GB
Evo bio sam u T-Centru i u još nekim T-dućanima... Na žalost ništa... Ova žena u T-Centru me čak fascinirala "znanjem" koje je pokazala. Zbunjeno me pitala: "Koji mobitel? Je li to SonyEricsson?" Zatim je obišla trgovinu ne bi li ga slučajno uočila, ali sam i ja sam obišao jer joj nakon toga više naprosto nisam mogao vjerovati. Na žalost u T-Mobile ponudi ga nema nigdje u Brodu, samog aparata jednostavno nema. Ona cijena je super, ali kad uređaj nigdje nemaju, ili ga još nisu ni dobili ili je prodano sve.Izvorno postao imatic
Eto, nažalost ništa od toga, ako slučajno negdje stigne u T-Mobile ponudi javit ću ti, u slučaju da ga već ne kupiš do tad.
![]()
puno ti hvalaIzvorno postao DJ DeVelox
ne kuzim da ga imaju u samo par trgovina u HR. A vec je na internetu na njihovoj ponudi 2 tjedna. Necu ga nigdje drugdje kupovati, ostale cijene su mi preskupe. A i bio sam danas u t-centru u PZ, i ostavio broj moba, pa kad stigne, nazvat ce me
![]()
iPhone 5s 16 GB
Ako slučajno prije stigne u Brod ja ti javim tako da ti neće promaknuti ni u Brodu ni u Požegi. Meni se nije prvi puta dogodilo da ovakvi dobri mobiteli s jeftinim cijenama netragom nestanu. Kada je pala cijena P910i, nestao je, MDA Vario po onoj niskoj cijeni, nestao je... E1000 u Vip-u, nestao... Doduše meni nije trebao niti jedan od tih mobova, ali sam isto prijateljima tražio. Doći će on kad-tad.Izvorno postao imatic
Jedan samo za tebe.
![]()
![]()
evo upravo me zvali iz T-centra da je stigao samo jedan W810 i popodne idem po njega![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iPhone 5s 16 GB
U Mađarskoj 318 Eura u Photo Hall (imaju poslovnice po cijeloj Mađarskoj a onima koji žive u Zg ili Slavoniji i s putem se isplatiTo se odnosi na otključane mobitele naravno
http://www.photohall.hu/aruhaz/mobil...elefon/?page=4
Ako se kome da putovati naravno. Inače mobiteli su gore uglavnom primjetno jeftiniji nego kod nas FYI.
Ništa posebno nema na tome W-810..ako netko hoće ja prodajem svij tri mjeseca star
K-800 je ZAKON![]()
![]()
Bookmarks