uuuu jel ima gdje u hr za kupiti ovako crno kuciste za n70?
uuuu jel ima gdje u hr za kupiti ovako crno kuciste za n70?
U hebem ti ovo mi je palo ko s neba , moje kuciste u banani a i crna boja mi je zakon pa cu piknut ovu crnu , kaj je dat 80kn. Sutra ih zovem tak da odma i saznam adresu.
Thanx za informacije.![]()
Eh da kucista ste si sami doma mjenjali ili? Imam nokiu nekih 2 tjedna pa je još nisam ni probao rastavit
Pozdrav
sam mijenjo doma, 5 min posla, stvarno jednostavno!!!Izvorno postao RS_BuRnOuT
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ght=maska+6680 u postu br.24... ti je sve opisano, stvarno jednostavno
Ja baš čekam da meni stigne crna maska + tipkovnica. sad ste me malo prepali da tipke ne valjaju, nadam se da serete.
Već je trebala doći u sri sam ju naručio....HMMM
Uglavnom dobar biznis taj tip iz shopa radi vidim da mu kupujemo ko ludi
Hvala majstoreIzvorno postao symibman
![]()
Dal zna netko di bi se moglo u Zg-u jeftino kupiti onaj bocni poklopac za mmc na n6680? I koja cijena bi bila?
Pozdrav
Jedino Mobis, pošto se radi o sitnom detalju koji ne treba masama svaki dan.Izvorno postao RS_BuRnOuT
Ali će te oderati, to je sigurno.
A nista , budem nesta iskemijao. Navodno dodje oko 70kn al neznam , moram ih nazvat , danas nisam mogao jer sam cijeli dan u goricamaIzvorno postao Mobyy
![]()
mislim da je 60-70 kn sa radom. Nije vise od 70 nikako. Ima negdje u drugim postovima, tamo sam napisao tocnu cijenuIzvorno postao RS_BuRnOuT
iPhone 5s 16 GB
naraWno da nema
jos..
na ebay-u ima svega...ALi !
probao sam nesht naruciti i NARAVNO da se nemos registrirati iz ove j.ene drzave
i mi bi kao u evropu![]()
RoBee
Naravno da maske nisu original Nokijine, i stvarno ne vidim što te to ima bunit Mobyy. Isto kao što postoje piratske igre, filmovi, lažne Gucci torbice, postoje i falš Nokijine maske, koje su kvalitetom identične originalu u ovom slučaju. A što se tipkovnice tiče, ja stvarno blage veze nemam o kakvim ti kineskim znakovima govoriš, a tipkovnica mi je trenutno na mobu.
Slažem se da je tipkovnica malo manje kvalitetne izrade nego original Nokijina, ali razlika stvarno nije dramatična, a skupa sa maskom, totalno mijenja mobitel, kao da to više nije ona moja stara 6680.
Testis unnus, testis nullus!
Bookmarks