osvjetli se no nešto slabije nego kad je otključan...po danjem svijetlu se slabo vidi.
Pozdrav svima!
Kupio sam jučer novi SE-K750i aparat i prvi dojmovi su odlični. Međutim jedna stvar me jako muči. Naime na starijim SE modelima sam se naviknuo u stand by modu stisnuti onu bočnu + tipkicu i sat bi se osvijetlio, dok kod ovog nema nikakve reakcije, ne zasvijetli ni ako stisnem neku od ostalih tipki....sve dok ne otključam telefon nema nikakvog svjetla....sat i ona "Otključajte telefon..." poruka vidljivi su samo pod malo jačim svjetlom...
Zanima me da li je to neki soft bug, ili kvar ili pak (u što mi je teško povjerovati) normalan način funkcioniranja telefona.
Hvala!
osvjetli se no nešto slabije nego kad je otključan...po danjem svijetlu se slabo vidi.
Zadnji uredio Inovator : 12-05-2006 u 12:35
mislim da je mojem K750 to funkcioniralo. Stisnes + ili - tipku za pojacavanje zvuka. Ali telefon mora biti zakljucan, tj. tipkovnica. Ako ni to ne radi, treba ti novi firmware.
iPhone 5s 16 GB
da meni to takoder radi kak je imatic rekaohehe
![]()
Isto i kod mene, ali na w800!
Meni normalno radi, stisnem tipku ta glasnoću i osvijetli se sat.
PREDATOR
Izvorno postao imatic
Mislim da imam najnoviji firmware!
Malo sam čitao po netu, postoji neki bug s backlightom ali ne znam na što se odnosi i kako se manifestira. Da ne duljim, sat se pojavi kada stisnem + ili - ali je svjetlo ugašeno.
Meni je namjesteno da mi je sat stalno upaljen (Podesenja/Zaslon/Sat u odmoru/Ukljuceno) a kad stinem +/- upali se svjetlo!Izvorno postao Paragon
Probaj 2 puta stisnut..mene je to na f500 zezalo sa najnovijim firmwareom i tako bi se palilio svijetlo
Sony Ericsson k750i, 256mb Pro Duo, R1CA021
Trebalo bi raditi, kod mene na D750 isto radi.![]()
Meni na K700i je namjesteno na power save, i u stand-by je display ugasen, pa kad stisnem +/- pojavi se sat, a kad drugi put stisnem (a prije nego sat opet nestane) upali se i backlight.
Evo bijah u dućanu, i zamijenih ga za drugi, i dok je tip pisao novu garanciju ja sam stavio bateriju i guess what...ne radi! Zvao je servis a ovi su mu rekli da je ta tipka za rasvjetu sata znala uzrokovati probleme i da su je disejblali u softveru....![]()
Bookmarks