NEC 4550 bih ja uzeo jer je to noviji proizvod od asusove pržilice... Tih je , pouzdan i jeftiniji... Ipak tehnika napreduje od prije pola godine kad je favorit ( bar meni ) bio asus![]()
NEC 4550 bih ja uzeo jer je to noviji proizvod od asusove pržilice... Tih je , pouzdan i jeftiniji... Ipak tehnika napreduje od prije pola godine kad je favorit ( bar meni ) bio asus![]()
NEC ND-4550ABL 266,57 kn
NEC ND-4570A 277,15
NEC ND-4570ABL 275,76 kn
Samo da pitam, koje su ralike uopće? Mislim uzeti ovu koju si i spomenuo, ali čisto informativno, da znam. Tipa, ak je razlika u boji, ja bih rađe normalnu- ne crnu.
BL oznacava crnu, razlika izmedju 4550 i 4570 je sto 4570 ima lightscribe... mislim
Ja osobno imam Nec 4550 A u externom kučištu i mogu reći da sam super zadovoljan...tiha...brza, sve prepoznaje, prži u odličnoj kvaliteti.
Sve pet![]()
E dobro, onda ću ja uzeti NEC 4570A. Samo mi nije jasno kak to da neki dučani na nju daju 2, a neki 1 godinu garancije.Izvorno postao Krompirko
Je li sigurno da ima lightscribe, ne mogu nigdje naći?
Zadnji uredio darkovsky : 30-08-2006 u 21:04
Nec koristi LabelFlash za zapisivanje otiska na medije.Sto nije kompatbilno sa drugim standardom.
ND-4571,labelFlash
ND-4551,labelFlash
Nec ne koristi tehnologiju lightscribe
Tko rano rani, zajebo je pjetla
da, a to je ista stvar... samo se umjesto lightscribe plug-ina uzme labelflash plug-in i može se pisati po medijima...
Bookmarks