sto znaci label flash kod DVD+RW/-RW/RAM NEC ND-4571ABL, Label Flash, black, bulk 297,97 ?
ps: lightscribe moze pisati samo po lightscribe mediju? a sto je s printable medijima? ili je to isto
sto znaci label flash kod DVD+RW/-RW/RAM NEC ND-4571ABL, Label Flash, black, bulk 297,97 ?
ps: lightscribe moze pisati samo po lightscribe mediju? a sto je s printable medijima? ili je to isto
Zadnji uredio daspei : 14-07-2006 u 09:48
Printable mediji su namjenjeni ispisivanju u pisačima koji to podržavaju, a lightscribe je već objašnjen. Label flash je maltene isto što i lightscribe.
aha znaci printable se printa printerom, a ovo drugo radi przilica? jsam li dobro svatila?
...da... i ovi prvi su, po meni, puno bolji...i sam koristim printabilne medije...Izvorno postao daspei
A joj, a joj... ;-)
ovako...
isao sam u vemilu i htio sam nec NEC ND-3550A i rekli su mi da jos nije dosla... i da ce sigurno za 8 dana. osam, covjece, a ja svoj benq 1655 vec prodao prije tjedan dana i nisam imao nijedan cd-drive, pa sam rekao, dajte mi neku ispod 300kuna i da je crna. rekao mi je da imaju LG GSA-H10A = 268kn.
kad sam doma dosao i instalirao ju u pc, skuzio sam da mi xp pokaze da je to LG GSA-H10N, a na racunu pise da je to LG GSA-H10A, pa jel to velika razlika? jesu li oni mene sjeb_li ili sam dobio bolju?
dankeschön!
Evo ti test na CDRLabs.com
Sasvim pristojna mašinica![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
necu otvarat novu temu, treba mi samo mali savjet, nesto sam tu procitao, ali evo, ocekujem odgovor od krompirka. i ja sam do sad imao 3przilice od NEC-a i prezadovoljan, tako da definitivno kupujem dvd-rw od NEC-a, samo sto mi preporucate od ovoga:
1. DVD+RW/-RW NEC ND-3550ABL, 16× Dual Layer, black, bulk (263 kn)
2. DVD+RW/-RW/RAM NEC ND-4550ABL, 16x dual layer, black, bulk (278 kn)
3. DVD+RW/-RW/RAM NEC ND-4570ABL, 16x dual layer, black, bulk (283 kn)
cijene su iz ve-milla, a ovaj pod brojem 2 da nije raspoloziva kazu na internet stanici..trebalo bi nazvat..
dakle prijedlog? jel mi potrebno onda taj jos DVD-ram , ili sasvim nepotrebno???
tnx
EDIT: vidim da s u HGspotu cjiene priblizno iste, jer kazu u ve-milu u rijeci uopce vise nemaju NEC-a raspolozivog, cak ni za narucit...
Zadnji uredio cime : 25-07-2006 u 10:42
Bookmarks