Eto vidiš a lijepo smo ti Krompirko i ja savjetovali da si uzmeš Nec-ovu. Ali valjda je sve to stvar ukusa. Kako god bilo sretno ti s njom.
Pozdrav.
Eto vidiš a lijepo smo ti Krompirko i ja savjetovali da si uzmeš Nec-ovu. Ali valjda je sve to stvar ukusa. Kako god bilo sretno ti s njom.
Pozdrav.
...e sad stvarno - dosadan si, a i neugodan kad tebi nešto ne odgovara... najprije u prijašnjim temama izvrjeđaš osobu zato što nije koristila search:Izvorno postao observer
...a i sam si ovdje noviji korisnik...ok, ovo je već previše...ajde neka se jave svi kojima je već dosta ovakvih pitanja? (trebali bi napraviti anketu).
Koliko sam već puta odgovorio na ovakva pitanja (možda ne na ovom forumu ali inače), ***** šta ti kažeš....što odgovoriti ovom članu našem novom?
...a sad ovdje 4. puta napišeš jedno te isto - "pa rekli smo ti ja i Krompirko...pa uzmi Necovu, pa ovo pa ono" ...
...namjerno sam otišao u off jer meni je dosta takvih likova - ak napišeš jednom, eventualno dvaput ako imaš nešto pametno za nadodat, onda dobro, ali...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
dosta offa...
ja ču ponoviti ono što sam uvijek govorio:
Svaka elektronička komponenta je prošla certifikat sa kojim se potvrđuje da ispravno radi i da će služiti svojoj svrsi. ukoliko neradi ispravno, proizvođač ti daje novu... jer imaš garanciju...
za sve komponente osim šminkerskih vrijedi onda stara: Koliko para, toliko muzike...![]()
eminem, nemoj se sad pjeniti... dobro je ovaj rekao, mi smo mu predložili ono što znamo iz iskustva da je dobro... a dal će on poslušati savjet ili ne, to je njegova stvar...
Bookmarks