kupio sam si benq1655. kad stavim cd, treba mu da ucita cd, i zna bit malo glasniji, al mogu rec da je ok, jer radi ;-)
ajme kolki topic.....i kaj si na kraju kupil?
moja pionirka 110D je bila malo bugovita u 8. mjesecu prošle god. U roku 3 mj. je izašlo pet novih firmwarea i danas radi bez greške![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
kupio sam si benq1655. kad stavim cd, treba mu da ucita cd, i zna bit malo glasniji, al mogu rec da je ok, jer radi ;-)
Eto vidiš a lijepo smo ti Krompirko i ja savjetovali da si uzmeš Nec-ovu. Ali valjda je sve to stvar ukusa. Kako god bilo sretno ti s njom.
Pozdrav.
...e sad stvarno - dosadan si, a i neugodan kad tebi nešto ne odgovara... najprije u prijašnjim temama izvrjeđaš osobu zato što nije koristila search:Izvorno postao observer
...a i sam si ovdje noviji korisnik...ok, ovo je već previše...ajde neka se jave svi kojima je već dosta ovakvih pitanja? (trebali bi napraviti anketu).
Koliko sam već puta odgovorio na ovakva pitanja (možda ne na ovom forumu ali inače), ***** šta ti kažeš....što odgovoriti ovom članu našem novom?
...a sad ovdje 4. puta napišeš jedno te isto - "pa rekli smo ti ja i Krompirko...pa uzmi Necovu, pa ovo pa ono" ...
...namjerno sam otišao u off jer meni je dosta takvih likova - ak napišeš jednom, eventualno dvaput ako imaš nešto pametno za nadodat, onda dobro, ali...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
dosta offa...
ja ču ponoviti ono što sam uvijek govorio:
Svaka elektronička komponenta je prošla certifikat sa kojim se potvrđuje da ispravno radi i da će služiti svojoj svrsi. ukoliko neradi ispravno, proizvođač ti daje novu... jer imaš garanciju...
za sve komponente osim šminkerskih vrijedi onda stara: Koliko para, toliko muzike...![]()
eminem, nemoj se sad pjeniti... dobro je ovaj rekao, mi smo mu predložili ono što znamo iz iskustva da je dobro... a dal će on poslušati savjet ili ne, to je njegova stvar...
benq 1640 - kopija plextora. izvrsna przilica
Who dares, Wins!
ja imam NEC 3520AW i jako sam zadovoljan
jaaako sam mnogo pržilica isprobao i jedino su ASUS 1608 model te NEC od 3520 pa do 3550 radilili predobro, tiho, brzo.. bez ikakvih odbijanja DVDova i cdova...
evo odlucio sam prodati frendu svoju prekrasnu przilicu, jer mi ide na zivce koliko je spora, a i bucna!
idem 2. put, pa sad cu pokusati slusati neke ljude;-)
znaci nec? ok!
koji model? svejedno? u ve-milu ima sljedece:
DVD+RW/-RW NEC ND-3550A, 16x dual layer, bulk 265,37
DVD+RW/-RW NEC ND-3550ABL, 16× Dual Layer, black, bulk 269,51
DVD+RW/-RW/RAM NEC ND-4550A, 16x dual layer, bulk 303,05
DVD+RW/-RW/RAM NEC ND-4550ABL, 16x dual layer, black, bulk 286,15
DVD+RW/-RW/RAM NEC ND-4570A, 16x dual layer, bulk 288,52
DVD+RW/-RW/RAM NEC ND-4570ABL, 16x dual layer, black, bulk 288,89
DVD+RW/-RW/RAM NEC ND-4571ABL, Label Flash, black, bulk 297,97
DVD+RW/-RW NEC ND-3550A
ovo je provjereno jako tiha i super brza pržilica...
za 4550A neznam kako stvari stoje, ali za 265 kun ( ono woot, koliko su pale cijene pržilica ) je 3550A najisplativija
Evo ja kupio samsung, pre dobra ima čak i live firmware update...
prži brzo i na sve...
nisam je čuo tiha je full
platio 360kn
Slika
![]()
Seriously?
dankeschön.
onda cu ovaj put uzeti nec 3550A
hehe, nadam se da ce to biti moja zadnja kupnja
ja nikada nebi nec uzeo... imam loša iskustva s njima.... krepavaju da se sve praši...
Seriously?
pa nadamo se da mi se nece odmah pokvariti, i nadam se da postoji u crnoj boji taj 3550A
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ja sam si piknul LG GSA-2166D sa Lightscribeom za laptop.. (jedino još ne nađoh lightscribe DVDje) - 560 kn
PREPREPREPREPREzadovoljan sam..
Tko rano rani, zajebo je pjetla
u vemilu, verbatim lightscribe, 6 kn komad, min 5 komada
A hebat ga kad nabavu materijala za firmu radim u Metrou![]()
BTW: koliko sam skužio; na lightscribeu možeš i crteže raditi ili samo natpise?
postoji.. ja je imam u crnoj boji.Izvorno postao Franziskaner
ne bi se baš složila da je superultrabrza. treba joj dosta da se zalaufa kada gurneš cdIzvorno postao Krompirko
ali zato istina je da je tiha, i pouzdana, i pleja sve kaj staviš, i prži na sve medije.... jedino još taj dual nisam probala. ali sveukupno sam jako zadovoljna s pržilicom
![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Lightscribeom možeš sve pisat po mediju, jedino slike mogu ispast nešto svjetlije.
jako dugo ucitava cd? jel postoji jedna koja je u tome brza, kad stavis cd, da odmah radi? cuo sam, da je kriv XP? da njemu treba dugo...
sto znaci label flash kod DVD+RW/-RW/RAM NEC ND-4571ABL, Label Flash, black, bulk 297,97 ?
ps: lightscribe moze pisati samo po lightscribe mediju? a sto je s printable medijima? ili je to isto
Zadnji uredio daspei : 14-07-2006 u 09:48
Printable mediji su namjenjeni ispisivanju u pisačima koji to podržavaju, a lightscribe je već objašnjen. Label flash je maltene isto što i lightscribe.
aha znaci printable se printa printerom, a ovo drugo radi przilica? jsam li dobro svatila?
Bookmarks