S nijednim od njih nećeš pogriješiti. Ja imam svoju 6680 već 11 mjeseci i prezadovoljan sam. Istina da je to malo stariji mob, ali još uvijek nije za otpisati
Ej ljudi, novi sam ovdje..![]()
Kupujem novi mob i sigurno ce biti Nokia samo ne znam koja. Do sada sam imao 3650 (skoro 3 godine)...Imam samo najbolje za reci o tome mobitelu, stvarno je bio ludnica dok je radio.Symbian mi je prije bio vazan, skidao sam svasta s neta (ZipMan, Psiloc, camcorder, FExplorer....) al sada vise ne toliko. Zelim kvalitetan mob, sa mp3 playerom, dobrom kamerom...
Evo 'kandidata':
Nokia N72/N80
Nokia 6280
Nokia 6680
Za sada najviše mi se sviđaju 6280 i N80...Al sam cuo da 6280 ima osjetljivu tipkovnicu...Sta vi mislite, sta da uzmem? Ako neko ima neki od ovih mobitela recite svoja iskustva!
Hvala!
S nijednim od njih nećeš pogriješiti. Ja imam svoju 6680 već 11 mjeseci i prezadovoljan sam. Istina da je to malo stariji mob, ali još uvijek nije za otpisati
Pa vrlo jednostavno ako si reko da ti symbian nije više toliko važan onda uzmi 6280 za mene najbolji izbor od s40, a ako imaš para i želiš symbian onda N80![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
1. Ovisi da li ti treba 3G. Ako ga nemisliš koristiti, onda kupi N72...
2. Ako preferiraš slider mobitele onda N80
3. Ako hoćeš 3G symbian mobitel, onda N80 ili 6680, s tim da imaš puno više aplikacija za 6680...
4. Ako želiš "obični mobitel", onda 6280...
Ja bi osobno kupio N72, jer mob ima symbian, ima iste funkcije kao i N70, osim prednje kamere, a i super izgleda...
Ako baš hoćeš 3G mob, onda bi definitivno preporučio 6680, jer je jeftiniji od N80, i nije slider (mogući problemi sa flat kabelom).
6280 bi ti preporučio ako ne želiš symbian, i mobitel na kojem baterija drži malo duže...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ako imaš dovoljno novaca, uzmi si N80. Ta Nokia neće zastariti bar godinu, možda i više.
Ako preferiraš baš da ti mob bude i mp3 mašina, jesi razmišljao o nekoj drugoj kompaniji?
Upravo ovo što kolega napisa. Prvo vidim da znaš što su prednosti symbiana, a nikad nećeš moći imat na dummy mobu ono što imaš na pametnom telefončeku. Vjerujem to i sam znaš
A N80 isto tako i ove nove tehnologije posjeduje i tako to i tako to
Evo ja 100% ostajem na symbianu pa ću uzeti sebi N72 jer mi ne treba WiFi ni druga kamera pa šparam, a ti ako imaš Novaca uzmi N80![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Hvala na tako brzom odgovoru!
Pa ne znam...koliko je razlika između N80 i N72??
Sad sam citao kako se 6280 klima ali sve je to nista dok ne vidim uzivo mob.![]()
Nisam razmisljao o drugim kompanijama, zelim Nokiu.
I ja ti predlažem Nokiu, ito Symbianera jer su samo oni sad dobri. Aje dobro sad, mislim, onaj..... SonyEricssoni daju dobre mobove al UIQ, a sve drugo većinom one šminkerske mobitele ili jednostavno prave mobitele koji su harverski dobri, al nešto nisu najbolji s OS-om
Nokia ti je budućnost (prije mišljeh da je Siemens budućnost, al dođe BenQ i uvjeri me Tajvanac u suprotno)
N80 ti ima jače komponente, ja mislim, pa je bolje nju uzeti, a ne znam jel ima N70 WiFi???![]()
![]()
N80 dođe u Mobisu, oko 6000Kn, a N72 još nije došla, a kada dođe treba la bi biti cijenom kao N70 (u mobisu 5000Kn), ili možda čak i jeftinija, znači negdje oko 4.500Kn... (moja pretpostavka)
Držao sa 6280 u Vip dućanu na Trgu, i mogu ti reći da se mob ne klima... Ali opet, rađe uzmi neki symb...
N72 još nije izašla, zato razmisli o nekoj drugoj nokiji ako ti se neda čekat
Možeš na gsmarena pogledat specifikacij.![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Ej prijatelji, u nas u ovome moćnom zemljištu - vukojebini, točnije u Čapljini imate N70 za 629 KM, pa ja nikako ne kontam kako u Mobisu preko 1000KM
To nije Mobisova Nokija, vjerojatno, pošto je Mobis generalni uvoznik i distributer Nokije za RH i BiH. Bar tako piše na njihovim stranicama.Izvorno postao blazzer
Pa naravno da nije njihova, nebi me čudilo da piše na njoj TIM ili nešto slično![]()
Al je dobro što taj svaki mobitel dođe potpuno raskodiran, tako da samo ima znak od operatera nekog, a drugo sve kao i obični mob![]()
Ajde ljudi, recite svoja iskustva!!
Sta, sad citam N80 i N6280 imaju jeben!h problema sa softverom. Zasto se to događa?? Ne zelim uzeti mob pa da mi visi po servisima!![]()
E, prijatelju, onda ćeš morati bar na neko vrijeme uzeti neki stari (već prokušani) Symb.Izvorno postao diisii
Ovo s N80 (a i s 6280) ti je SIGURNO da ćeš nositi na servis.
Pa većina novih mobitela, čim izađe ima problema sa softom... Slažem se sa Mobyy-em... Ako ne želiš nositi mob na servis, onda uzmi neki mob koji je već duže na tržištu... Tipa N70...
brat mi ima 6680 i to već dosta dugo i mogu reči da je prezadovoljan mobitelom. nikakvih, ali BAŠ nikakvih pritužbi nema, a on je dosta picajzla na tu tehniku i kužim da bi ju već zamjenio da mu nešto smeta na njoj. ja da sam na tvom mjestu da mogu birati između ovih mobitela koja si naveo, izabrala bi ili N72 ili 6680. e sad, N72 je nešto skupljatako da ako ti faktor cijene igra ulogu onda izbor pada na 6680
![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Slažem se sa diisii u vezi 6680. To je izvrstan mob mada je malo stariji od konkurencije. Danas ga se može naći povoljno i sa stabilnim softom, dok bi se kod novijih mobova trebalo malo pročekati jer je soft bugovit, a i cijena nije baš mala.
'bemu, ja se sve vishe dwoumim...6680 mada jos dobrano drzi cijenu, a s druge strane skinuo sam s neta hrpu odlicnih programa za nju...imao sam priliku raditi s njom i mob je stvarno stabilan, nije jako spor, no malo su mi tipke male
a novi e60 mi turbo cool...podsjeca me na moju odlicnu 6230, samo je malo veci i symbian je...ima ga na crno vech za 3000kn, ALI jos nema programa za njega i kontam da ce se svi oni dobri pojavljivati sljedecih godinu dana (psiloc explorer, profile extender, reminder i sl...)
RoBee
Evo ovako stoje stvari:
Stari radi ugovor sa T-Comom i ima pravo na 1 mob za 1 kunu i druge malo jeftinije. On ce sebi najvjerojatnije uzeti 6280 a meni N70. N70 jer nema N80Je*em im mater, tako sam želio N80!!! Nije mi bed cekat jos koji tjedan za N80 al su rekli da ne dolazi uskoro! Ne znam sta da radim, probat cu mu reci da opet pita za N80 (vec 2 puta je pitao)! Jeli N70 dobar izbor, sta vi kazete?? Citao sam u mobyu da je ergonomija lošija nego na 6680, da su tipke stisnute, da poklopac od kamere škripi ko lud!!
N70 je za mene jako dobar mob,bolji od 6680 ,ako kupiš bit ćeš sigurno zadovoljan sa N70Izvorno postao diisii
Da ne idemo u offtopic pretraži malo po forumu za n70 pa odluči
Jučer sam dobio N70. Mob je odličan, oduševljen sam!! Zvuk na mp3 je odličan, skoro kao na iPodu, slike su OK iako sam očekivao malo malo bolje! Tipke jesu male ali su super, lako je tipkati...
BTW, sinoć sam stavio 1 pjesmu preko UISBa na mob i sve je bilo OK...Kasnije probam opet, program nece da radi...Probao sam još par puta al svaki put zašteka!! Al imam Bluetooth pa šaljem pjesme preko toga!!
n80 ... prijatelj je ima i prezadovoljan je
vidis da je covjek kupio n70 i ova tema se moze zatvoriti.
Nokia N72Izvorno postao sonyck
![]()
Bookmarks