E, prijatelju, onda ćeš morati bar na neko vrijeme uzeti neki stari (već prokušani) Symb.Izvorno postao diisii
Ovo s N80 (a i s 6280) ti je SIGURNO da ćeš nositi na servis.
E, prijatelju, onda ćeš morati bar na neko vrijeme uzeti neki stari (već prokušani) Symb.Izvorno postao diisii
Ovo s N80 (a i s 6280) ti je SIGURNO da ćeš nositi na servis.
Pa većina novih mobitela, čim izađe ima problema sa softom... Slažem se sa Mobyy-em... Ako ne želiš nositi mob na servis, onda uzmi neki mob koji je već duže na tržištu... Tipa N70...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
brat mi ima 6680 i to već dosta dugo i mogu reči da je prezadovoljan mobitelom. nikakvih, ali BAŠ nikakvih pritužbi nema, a on je dosta picajzla na tu tehniku i kužim da bi ju već zamjenio da mu nešto smeta na njoj. ja da sam na tvom mjestu da mogu birati između ovih mobitela koja si naveo, izabrala bi ili N72 ili 6680. e sad, N72 je nešto skupljatako da ako ti faktor cijene igra ulogu onda izbor pada na 6680
![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Slažem se sa diisii u vezi 6680. To je izvrstan mob mada je malo stariji od konkurencije. Danas ga se može naći povoljno i sa stabilnim softom, dok bi se kod novijih mobova trebalo malo pročekati jer je soft bugovit, a i cijena nije baš mala.
'bemu, ja se sve vishe dwoumim...6680 mada jos dobrano drzi cijenu, a s druge strane skinuo sam s neta hrpu odlicnih programa za nju...imao sam priliku raditi s njom i mob je stvarno stabilan, nije jako spor, no malo su mi tipke male
a novi e60 mi turbo cool...podsjeca me na moju odlicnu 6230, samo je malo veci i symbian je...ima ga na crno vech za 3000kn, ALI jos nema programa za njega i kontam da ce se svi oni dobri pojavljivati sljedecih godinu dana (psiloc explorer, profile extender, reminder i sl...)
RoBee
Evo ovako stoje stvari:
Stari radi ugovor sa T-Comom i ima pravo na 1 mob za 1 kunu i druge malo jeftinije. On ce sebi najvjerojatnije uzeti 6280 a meni N70. N70 jer nema N80Je*em im mater, tako sam želio N80!!! Nije mi bed cekat jos koji tjedan za N80 al su rekli da ne dolazi uskoro! Ne znam sta da radim, probat cu mu reci da opet pita za N80 (vec 2 puta je pitao)! Jeli N70 dobar izbor, sta vi kazete?? Citao sam u mobyu da je ergonomija lošija nego na 6680, da su tipke stisnute, da poklopac od kamere škripi ko lud!!
N70 je za mene jako dobar mob,bolji od 6680 ,ako kupiš bit ćeš sigurno zadovoljan sa N70Izvorno postao diisii
Da ne idemo u offtopic pretraži malo po forumu za n70 pa odluči
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Bookmarks