Ej prijatelji, u nas u ovome moćnom zemljištu - vukojebini, točnije u Čapljini imate N70 za 629 KM, pa ja nikako ne kontam kako u Mobisu preko 1000KM
Ej prijatelji, u nas u ovome moćnom zemljištu - vukojebini, točnije u Čapljini imate N70 za 629 KM, pa ja nikako ne kontam kako u Mobisu preko 1000KM
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
To nije Mobisova Nokija, vjerojatno, pošto je Mobis generalni uvoznik i distributer Nokije za RH i BiH. Bar tako piše na njihovim stranicama.Izvorno postao blazzer
Pa naravno da nije njihova, nebi me čudilo da piše na njoj TIM ili nešto slično![]()
Al je dobro što taj svaki mobitel dođe potpuno raskodiran, tako da samo ima znak od operatera nekog, a drugo sve kao i obični mob![]()
Ajde ljudi, recite svoja iskustva!!
Sta, sad citam N80 i N6280 imaju jeben!h problema sa softverom. Zasto se to događa?? Ne zelim uzeti mob pa da mi visi po servisima!![]()
E, prijatelju, onda ćeš morati bar na neko vrijeme uzeti neki stari (već prokušani) Symb.Izvorno postao diisii
Ovo s N80 (a i s 6280) ti je SIGURNO da ćeš nositi na servis.
Pa većina novih mobitela, čim izađe ima problema sa softom... Slažem se sa Mobyy-em... Ako ne želiš nositi mob na servis, onda uzmi neki mob koji je već duže na tržištu... Tipa N70...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
brat mi ima 6680 i to već dosta dugo i mogu reči da je prezadovoljan mobitelom. nikakvih, ali BAŠ nikakvih pritužbi nema, a on je dosta picajzla na tu tehniku i kužim da bi ju već zamjenio da mu nešto smeta na njoj. ja da sam na tvom mjestu da mogu birati između ovih mobitela koja si naveo, izabrala bi ili N72 ili 6680. e sad, N72 je nešto skupljatako da ako ti faktor cijene igra ulogu onda izbor pada na 6680
![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Bookmarks