S nijednim od njih nećeš pogriješiti. Ja imam svoju 6680 već 11 mjeseci i prezadovoljan sam. Istina da je to malo stariji mob, ali još uvijek nije za otpisati
S nijednim od njih nećeš pogriješiti. Ja imam svoju 6680 već 11 mjeseci i prezadovoljan sam. Istina da je to malo stariji mob, ali još uvijek nije za otpisati
Pa vrlo jednostavno ako si reko da ti symbian nije više toliko važan onda uzmi 6280 za mene najbolji izbor od s40, a ako imaš para i želiš symbian onda N80![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
1. Ovisi da li ti treba 3G. Ako ga nemisliš koristiti, onda kupi N72...
2. Ako preferiraš slider mobitele onda N80
3. Ako hoćeš 3G symbian mobitel, onda N80 ili 6680, s tim da imaš puno više aplikacija za 6680...
4. Ako želiš "obični mobitel", onda 6280...
Ja bi osobno kupio N72, jer mob ima symbian, ima iste funkcije kao i N70, osim prednje kamere, a i super izgleda...
Ako baš hoćeš 3G mob, onda bi definitivno preporučio 6680, jer je jeftiniji od N80, i nije slider (mogući problemi sa flat kabelom).
6280 bi ti preporučio ako ne želiš symbian, i mobitel na kojem baterija drži malo duže...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ako imaš dovoljno novaca, uzmi si N80. Ta Nokia neće zastariti bar godinu, možda i više.
Ako preferiraš baš da ti mob bude i mp3 mašina, jesi razmišljao o nekoj drugoj kompaniji?
Upravo ovo što kolega napisa. Prvo vidim da znaš što su prednosti symbiana, a nikad nećeš moći imat na dummy mobu ono što imaš na pametnom telefončeku. Vjerujem to i sam znaš
A N80 isto tako i ove nove tehnologije posjeduje i tako to i tako to
Evo ja 100% ostajem na symbianu pa ću uzeti sebi N72 jer mi ne treba WiFi ni druga kamera pa šparam, a ti ako imaš Novaca uzmi N80![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
Hvala na tako brzom odgovoru!
Pa ne znam...koliko je razlika između N80 i N72??
Sad sam citao kako se 6280 klima ali sve je to nista dok ne vidim uzivo mob.![]()
Nisam razmisljao o drugim kompanijama, zelim Nokiu.
I ja ti predlažem Nokiu, ito Symbianera jer su samo oni sad dobri. Aje dobro sad, mislim, onaj..... SonyEricssoni daju dobre mobove al UIQ, a sve drugo većinom one šminkerske mobitele ili jednostavno prave mobitele koji su harverski dobri, al nešto nisu najbolji s OS-om
Nokia ti je budućnost (prije mišljeh da je Siemens budućnost, al dođe BenQ i uvjeri me Tajvanac u suprotno)
N80 ti ima jače komponente, ja mislim, pa je bolje nju uzeti, a ne znam jel ima N70 WiFi???![]()
![]()
N80 dođe u Mobisu, oko 6000Kn, a N72 još nije došla, a kada dođe treba la bi biti cijenom kao N70 (u mobisu 5000Kn), ili možda čak i jeftinija, znači negdje oko 4.500Kn... (moja pretpostavka)
Držao sa 6280 u Vip dućanu na Trgu, i mogu ti reći da se mob ne klima... Ali opet, rađe uzmi neki symb...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks