Pogledaj na svom mobitelu, a i na mobitelima svojih frendova, da li je uključena opcija u bluetooth-u "vidljiv" (vidljiv svima)...
IMAM SONY ERICSSON W550i I NEMO GU SE USKLADIT,UĆ U TUĐI UREĐAJ!SVI DRUGI U MOJ MOGU,D500,K700,K750,A JA U NJIHOV NE.PIŠE MI S LIJEVA U BLUETOOTHU PROGRAMU(OPCIJI) USLUGE PA MI IH ONDA AŽURIRA I KAD IH AŽURIRA JA IH VIDIM I STISNEM OK A MENI S LIJEVA OPET PIŠE USLUGE UMJESTO PREGLED,KAO MOJIM FRENDOVIMA NA K700,K750,...MOŽE LI MI NETKO POMOĆ,I DA JOŠ MI U OPCIJAMA PIŠE:1USLUGE,2PREIMENOVATI,3BRISATI!! POMOĆ
A USPUT DAJTE KLIKNITE DOLJE NA VAGICU,![]()
Pogledaj na svom mobitelu, a i na mobitelima svojih frendova, da li je uključena opcija u bluetooth-u "vidljiv" (vidljiv svima)...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Da A Nije To Problem,oni Mogu UĆ U Moj UreĐaj,a Ja Nemogu U Njihov, Ili Iskreno Neznam.
Ja mislim da znam.Vidi to se i meni dogodi.Recimo da si dobio mobitel i sad prijatelji ti kažu:˝Hej,čekaj da te pronađem˝.I sad on na svom mobitelu je našao tebe i ima tu opciju.Probaj da ti izbrišeš njega iz ˝Moji Uređaji˝i on tebe.I onda ti idi na traženje,nađi ga upišite pristupni kod i onda on tebe ne bi trebao imati a ti njega bi trebao imati
Ak nešto ne razzumiješ,pitaj
P.S. Naglasio sam˝TI˝ da vidiš ono što je važno
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
E Hvala,budem PokuŠao,pa Ti Javim!
Jel tebi ne radi CAPS LOCK? Iskljuci ga ili brisem svaki post gdje ne bude iskljucenIzvorno postao gavran1
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks