Ma to sa repair ti je jednostavno ako imaš CD samo ga staviš u komp i resetiraš ga dalje ti sve ide jednostavno
ok... updejtala sam drivere i gle čuda... "Other devices - SM Bus Controller" više ne svijetliIzvorno postao domy_os
ali ne znam da li će mi to riješiti moj problem sa gašenjem kompa... to ćemo vidjeti, jer ne dešava se to meni stalno. dešava se recimo kada je komp cijeli dan upaljen i kada se dosta visilo na netu. ja pretpostavljam da je to možda povezano s nekim od running programa koji mi se pale s win i netom. probat ću eliminacijom skontat o kojem se radi. ako to ne upali onda možebiti da je stvarno do win, pa ću ih reinstalirati (iako mi je to zadnja opcija)...
tnx domy na pomoći...![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Ma to sa repair ti je jednostavno ako imaš CD samo ga staviš u komp i resetiraš ga dalje ti sve ide jednostavno
There are no shortcuts in evolution.
Izvorno postao nix1001
Stvar je u tome što nemam CD
nisam baš stručnjak, ali iz vlastitog iskustva znam da mi je najčešći problem Internet Explorer.Izvorno postao fly_nan
isto mi se komp neće ugasiti ili odlogirati. onda odem u task menager i izaberem onu opciju end process za IE i odmah se ugasi i komp!
(stvarno mi rijetko, ali ipak zna problem biti u yahoo messengeru)
i meni se to dešava nakon što sam duže vrijeme bila na netu... nije mi jasno zašto...![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
hmm.. ne koristim IE... a ni yahoo messengerIzvorno postao nijala
ma vjerojatno je neki bagić u windowsima. riješit ću ja to... ja sam velika curica
![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Ak zatreba, imam ja tutorial o instalaciji Windowsa pa čak i program koji simulira instalaciju.
Izvorno postao domy_os
Neznam baš oće li mi trebati jer ja ne želim sve ove stvari brisati iz kompa. Imam puno programa i svega toga. Zauzeto mi je oko 55GB memorije na kompu. Jeli možda znate neki program koji bi to mogao prouzrokovati jer ih ja imam puno?
Bookmarks