Čudno, nitko ne spominje VoIP...
Čudno, nitko ne spominje VoIP...
Vidis da ekipa prica dal ima kameru ili ne... takvim ne treba VoIP.Izvorno postao gog
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
A dobro to se malo zagubilo dok sam gledao specifikacije moba...
Taj VoIP je dobra stvar, makar neznam koliko bi baš to koristio... Samo, koliko je to skuplje od normalnog razgovora?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
I šta s tim VoiP-om? Ići okolo i tražit hotspotove ili se doma spajat preko routera, a od doma mogu pričat preko "fiksnog" VoIP-a. U čemu je fora?
Ili nešto treće?
Kod nas neiskoristivo. Al nedavno sam čitao da je Taipei postao prvi grad potpuno pokriven wifi mrežom, te mislim da je i Seattle na tom putu. Tamo bi to bilo od koristi-Izvorno postao Drug Mile
Testis unnus, testis nullus!
Znaci E60 ima WiFi cisto zbog VoIP-a? Mene zanima da li ce se moci putem wlana na netu. Tipa na faksu se spojim na wlan, odem na neku web stranicu i skinem si neki fajl na mob na karticu.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
oće, tako već odavno funkcioniraju PDA uređaji, samo se pripremi na sporostIzvorno postao xianfu
I jedno i drugo i trećeIzvorno postao Drug Mile
Uz malo truda dalo bi se složiti da bude zamjena i za fiksni telefon
(jedna sipura i asterisk na nekom serveru + wireless ap, ili prava mini centrala,...)
Da, samo što će to biti zanimljivije u budućnosti ka se malo pojednostavi. Ovako i kad čitam ovo što si napisao, hvata me panika od svih tih detaljaIzvorno postao gog
![]()
u Hg-u kosta 4056kn
a u mobisu 4200!
pa 'ko tu koga .ebe ?!
vec u startu takve razlike...
vec je provjereno da treba pricekati sa kupnjom 3-4mj i cijena pada...sto bi za e60 moglo biti dosta, s obzirom da mob nema kameru i da bas nece biti velike potraznje za njim
a do tada...lagano skupljanje novih programa za symb 9![]()
RoBee
Bookmarks