????Izvorno postao medvjed
Kakve veze ima 16 milijuna boja ekrana sa kamerom?
????Izvorno postao medvjed
Kakve veze ima 16 milijuna boja ekrana sa kamerom?
Testis unnus, testis nullus!
isuse....koji koprani dizajn od SE w800 i K/D 750
cvita
E60 mi super fon, ako ti netreba kamera na mobitelu (recimo imaš neki Olypus mju sa 7Mpx ili neki mali digitalac)... Preferiram mob sa kamerom, jer nekad dobro dođe(ako ništa onda za zahebanciju)...
@Cvita: ma koja kopija K750?? Na mobitelu se odma vidi da je noika... Meni uopće izgledom ne vuče na SE modele...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
meni bas odgovara e60 jer ima klasican dizajn i sto je vrlo bitno, dobru tipkovnicu! osim toga, nema vise skripavih kucista jer je ovo pricvrsceno vijcima
kamera mi je potpuno nebitna...
taj mob i je pravljen kao poslovni i vjerojatno bas nece imati previse kupaca kod nas bas zato sto nema kameru..
mene on podsjeca na dobru staru 6230, samo znatno poboljsanu i naravno, ovaj ima symb..
no pustimo sada izgled, sto ce biti sa programima za symb 9?!
kada ce se pojaviti i hoce li...
mislim, treba docekati da izadju sve nove verzije dobrih programa, tako ako sada netko kupi fon sa symb 9, prakticki ima samo ono sto dobije sa njim, a dobijes nista![]()
RoBee
Izvorno postao Ićo
http://k-tai.ascii24.com/k-tai/news/...ages789489.jpg
ne znam, mene jebeno podjeca na kockastu seriju SE mobitela....
cvita
Mene uopće ne podsjeća na SE... A stavio si dobar link... Jedna mala sličica...![]()
Ma imaš još možda i muzičku želju??Izvorno postao robee
![]()
![]()
Ali se slažem sa Symbian FAN-om... Da su bar ubacili VGA kameru, onda bi to bilo to...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Čudno, nitko ne spominje VoIP...
Vidis da ekipa prica dal ima kameru ili ne... takvim ne treba VoIP.Izvorno postao gog
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Izvorno postao marko6630
zato sto je bolji ekran korisniji kod gledanja slika, osvjetljenja, multimedijalnih sadrzaja, bla bla bla, a sumnjam da ce netko mali milijun slika s kompjutora prebacivati na mobitel, i to pogotovo ovaj. a kad imas kameru fino si slikas i gotova stvar![]()
Mob je stvarno ok... klasičan i dobar dizajn...to volim...ali su mogli bar VGA strpat...tek toliko da ako nešto hitno trebam slikat... jer nebudem uvijek neki veći digitalac furao... šteta...bar VGA...to je bar mala kamerica... mogli su je strpat...Više mi se zato sviđa E70... čak mi je i ta qwerty tipkovnica jedan izazov koji nisam isprobao...
![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
hm, sto se tice kamere ...da su htjeli mogli su (posto znam da suradjuju sa sony-jem i zeiss-o,) staviti i 5mpx kameru za optickim zumom, kao sto ju ima sony t5, dakle opt. zum bez izvlacenja
to bi onda bio i vise nego savrsen mob!
i jos da ima crna ver. fona![]()
RoBee
I onda bi taj mob koštao 10 tisuća kuna...
Mogli su opalit VGA kameru, čisto zbog onih stvari kao što je pridruživanje slika kontaktima, ako ne zbog nečeg drugog... A uostalom, vjerovatno ima i jaku e-mail podršku, pa bi se slanje slika i ovdje dalo iskoristiti...
Bookmarks